Se Man Utd mot Premier League-dødaren Bristol City i Ligacupen

Bristol City – Manchester United
Ashton Gate, Bristol
Ligacupen, kvartfinale
Onsdag klokken 21.00

Manchester United trakk den letteste motstanderen i Ligacupens kvartfinaler. Men Bristol City er i god form og har fire strake seire i Championship. Les mer og få live stream til kampen her.

Veien til kvartfinale

Bristol City har imponert stort i sesongens Ligacup, og har siden Plymouth ble slått 5-0 i den første runden slått ut hele tre Premier League-lag på sin vei mot kvartfinale.

Watford var første laget som fikk merke det da de måtte se seg slått 2-3 på hjemmebane i runde to, før Stoke (2-0) og Crystal Palace (4-1) ble slått i runde tre og fire hjemme på Ashton Gate.

Nå står Manchester United på motsatt banehalvdel i det som utvilsomt er sesongens tøffeste oppgave så langt. Men med turneringens tidligere resultater ser oppgaven definitivt overkommelig ut for Bristol City-laget.

Enkel vei for bortelaget

Manchester United kom inn i den tredje runden av turneringen sammen med resten av topplagene fra Premier League, og har møtt relativ enkel motstand i de to rundene de har avansert fra.

Det første hinderet ble Burton Albion på hjemmebane, der to mål av Rashford, Lingard og Martial sørget for 4-1-seier. I forrige var Premier League-jumbo Swansea verter i det som ble en 2-0-seier for Manchester United. Lingard scoret begge målene i den kampen.

Jakter opprykk

Det er ikke bare i Ligacupen Bristol City gjør det godt. I Championship står klubben nå med fire strake seire og tolv totalt på de 22 rundene som er spilt.

Det gir dem en tredjeplass på tabellen, kun fire poeng bak Cardiff på den nederste direkte opprykksplassen, og hele syv poeng mer enn Leeds som ligger på syvende plass, den øverste plassen som ikke gir playoff til Premier League.

Må si farvel til ligagullet

Til tross for at manager Jose Mourinho er klar på at han ikke har gitt opp ligagullet så er etter alle solemerker gullet allerede halvveis ned i lommene på Manchester City og vel så det.

Med sitt 11-poengs forsprang på Manchester United halvveis ut i sesongen skal det skje mirakler om Manchester City ikke tar sesongens gull i Premier League.

Ashton Gate Bristol City

Bristol Citys hjemmebane Ashton Gate, som har en kapasitet på 27.000 tilskuere.

Tidligere møter

Det har faktisk ikke blitt spilt en fotballkamp mellom Bristol City og Manchester United siden de møttes i en seriekamp tilbake i 1980. Den gangen vant Manchester United hele 4-0.

Totalt har det blitt spilt 35 tellende kamper mellom de to klubbene, og Manchester United har vunnet 15 av dem mot Bristol Citys 10.

Skader og suspensjoner

Bristol City har Eros Pisano ute med en hamstringskade, men ellers kan manager Lee Johnson glede seg over tropp fri for skader og karantener.

For Manchester United sin del er Eric Bailly fortsatt utilgjengelig grunnet sin ankelskade, han er ventet tilbake i starten av mars neste år.

Oppgjørets bortelag må også klare seg uten Michael Carrick, Marouane Fellaini og Marcos Rojo, som alle er ute med forskjellige skader.

Hvordan får man sett kampen med live stream i Norge?

Det er fine muligheter for deg som ønsker å live streame den engelske ligacupen i Norge. Bet365 har denne og resten av kvartfinalene tilgjengelig kostnadsfritt for alle som har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler