Spilltips til Europa League play-off mellom Hajduk Split og Everton

Torsdag møtes Hajduk Split og Everton til dyst i den andre kampen av Europa League play-offen.

Everton kommer inn til denne kampen med en 2-0 ledelse, men skal sørge for å gjøre jobben ferdig i Kroatia da 2-0 som alle vet langt ifra er en trygg ledelse.

Slo ut Branns overmenn

Everton kom inn i turneringen i den forrige kvalifiseringsrunden og møtte da laget som slo ut Brann i den andre kvalifsieringsrunden, Ruzomberok.

Det ble til slutt en knepen seier sammenlagt med 1-0 hjemme og 1-0 borte. Hajduk split på sin side slo ut danske Brøndby i den forrige runden med 0-0 borte og 2-0 hjemme.

Startet sesongen bra i Premier League

Everton har til nå spilt to kamper i hjemlig serie og det er Wayne Rooney som har utpekt seg mest positivt. Den tidligere Manchester United-spilleren har scoret to mål på to kamper så langt.

wayne Rooney Everton

Wayne Rooney er igjen i Everton.

Først ble han matchvinner hjemme mot stoke når Everton vant 1-0 før han scoret lagets mål når det mandag denne uken ble 1-1 ute mot Manchetster City.

Hajduk Split på sin side har vunnet fire av de første seks kampene i serien og er i god rute til også i denne sesongen ta medalje.

Skader og suspensjoner

Hjemmelaget må klare seg uten Marko Futacs som er ute i lang tid etter en kneskade, ellers er troppen skade og suspensjonsfri.

Everton Har flere spillere ute i lengre tid med skade, blant annet Yannick Bolaise, James McCarthy og Seamus Coleman.

Hvor spilles kampen?

Kampen spilles på Stadion Poljud, hjemmebanen til Hajduk Split som ble bygget i 1979 har en kapasitet på omtrent 34.000 tilskuere.

Til tross for at den har løpebane rundt er stadionen kjent for å være meget estetisk flott og har en fantastisk atmosfære.

Stadion Poljud Split

Stadion Poljud i Split.

Spilltips: Everton taper, men sikrer gruppespill

Vi tror Everton får det tøft nede i heksegryten i Kroatia. Rundt 1500 Everton-fans er ventet å dra ned, og klubben har blant annet sendt ut varsel til fansen om å ikke ha på seg klubb-effekter i frykt om at det skal oppstå bråk på gaten i forkant av kampen.

Forhåpentligvis vil kampen gå relativt rolig for seg, og om det skulle bli opphetet, at det ikke påvirker spillet på banen alt for mye.

Vi føler det bor et mål i Everton-laget, og dermed vil selv et tap mest sannsynlig gi dem gruppespill.

Odds for kampen hos bet365:

Hajduk Split: 3.40

Uavgjort: 3.30

Everton: 2.15

Vi går for hjemmeseier til 3.40 i odds.

Hvordan ser du kampen?

Det er ingen tv-selskaper som har kjøpt rettighetene til denne kampen i Norge, så den vil ikke være mulig å se på norske tv-skjermer.

Bet365 derimot har rettigheter til å sende den via sine live streamingstjenester til alle som har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto er en som har et disponibelt beløp tilgjengelig eller har blitt brukt til å plassere et bet det siste døgnet.

Har du ikke en konto hos bet365 følger du denne enkle prosedyren:

Så kan du se denne kampen pluss flere tusen andre gjennom sesongen fra blant annet La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 m.m.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler