Shkendija Tetovo – AC Milan | Spilltips og live stream

Torsdag skal AC Milan i aksjon borte mot Shkendija Tetovo i Makedonia for å fullføre jobben i play-off til gruppespill i Europa League. Få spilltips og finn ut hvordan du ser kampen med live stream her.

Overlegen hjemme

AC Milan har satset hardt før den nye sesongen og er nok svært giret på å igjen spille i et europeisk gruppespill. Resultatet på hele 6-0 hjemme gjenspeiler dette, og den italienske storklubben reiser til Makedonia kun for å fullføre jobben.

Målene ble scoret av Milan-veteran Montolivo ganger to, ett hver av Borini og Antonelli mens nykommer André Silva også tonerte seg for to scoringer.

Flere store signeringer i sommer

Nevnte André Silva ble hentet fra portugisiske Porto for 350 millioner kroner. Men også Mateo Misacchio, Ricardo Rodriguez, Hakan Calhanoglu, Andrea Conti, Lucas Biglia og Leonardo Bonucci er hentet inn i sommer.

Totalt har Milan hentet spillere for over 1,6 milliarder kroner, en sum dety lukter suksess av.

Leonardo Bonucci Juventus

Leonardo Bonucci ble i sommer hentet fra Juventus til AC Milan.

Startet sesongen godt

Milan startet sesongen i Serie A i helgen med en oppskriftsmessig seier morte mot Crotone. Det ble til slutt 3-0 etter scoringer av Kessié, Cutrone og Suso.

Jobben ble også enklere etter at Crotone-spiller Federico Ceccherini fikk rødt kort etter kun 5 minutters spill.

Men motstander Shjendija har også startet godt i ligaen. Laget som kom på andreplass i den makedonske toppserien i fjor har startet med to seire av to mulige.

Først ble topplaget Vardar Skopje slått 2-0 hjemme før det ble en 3-0 seier borte mot FK Shkupi.

Spilltips: AC Milan er overlegen også borte

Når avansementet allerede mer eller mindre er sikret er det alltid fare for at spillerene møtet kampen med en slapp innstilling. Men vi tror ikke det blir tilfellet torsdag kveld, Milan skal være såpass mye bedre enn det nest beste laget i makedonia så vi tror det blir en komfortabel seier også i returmøtet.

Odds for kampen hos bet365:

Fulltid:

Shkendija Tetovo: 8.00

Uavgjort: 6.00

AC Milan: 1.28

AC Milan med -2 i handicap: 2.75

Vi går for Milan-seier med minus to mål i handicap til en odds på 2.75.

Hvordan ser du kampen?

Kampen kan sees på bet365 sin live streaming tjeneste om man har en aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at det er et disponibelt beløp på den eller at det er lagt inn et bet siste 24 timer.

Har du ikke en aktiv konto følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss flere andre fra Europa League play-offen. Tusenvis av andre fotballkamper og sportsbegivenheter er også tilgjengelig gjennom året.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler