Qarabag er siste hinder for Roma på vei mot sluttspill i Champions League

Roma – Qarabag
Stadio Olimpico
Champions League Gruppe C
Tirsdag klokken 20.45

Det er en riktig nok en liten sjanse for at Roma skal velte siste hinder, men det innebærer at Chealsea taper for Atlético Madrid, og at Roma går på en smell mot Qarabag. At den sjansen er liten understrekes av at både Roma og Chelsea vant de motsatte oppgjørene på bortebane 1 – 2.

Roma – Qarabag

Roma har kun hatt et møte mot Qarabag og det var i runde 2 av Champions League 2017/18 gruppespillet. Her fikk Roma overtaket allerede etter 7 minutter med scoring av Kostas Manolas og Edin Džeko fulgte opp med 0 – 2 etter 15 spilte minutter. Siste mål i kampen kom fra Pedro Henrique og gjorde at kampen endte 1 – 2.

2 poeng over Atlético

Roma har et forsprang, men 2 poeng ledelse over Atlético Madrid er ikke nok til å ta gleden på forskudd. Men, det er ingen tvil om at Roma har en fordel ved at Roma møter Gruppe Cs svakeste lag, Qarabag som så langt ikke har vunnet kamper i gruppespillet. Atlético Madrid møter også tøff motstand når de spiller på Stamford Bridge mot gruppeleder Chelsea på Stamford Bridge.

På hjemmebane er Roma uten tap så langt, og med 1 – 2 borteseier mot Qarabag er sjansen stor for at de skal unngå tap nå. Med 2 – 2 – 1 er de også favoritter i dette møtet og har kun tapt på bortebane mot Atlético Madrid.

Roma kan stille med et sterkt lag selv om vingspilleren Grégoire Defrel må stå over etter skade. Toppscorerne Edin Džeko og Stephan El Shaarway har nemlig egenhendig like mange eller flere mål i gruppespillet enn Qarabag har samlet.

Uten seier

0 – 2 – 3 gir Qarabag en sørgelig utgang fra gruppespillet. Det står i sterk konstrast til formen de viser i Premyer Liqasi hvor de har 10 poeng ledelse på andreplassen Qabala etter 28 kamper. På sine fem kamper i Gruppe C har Qarabag scoret to mål. De var det Pedro Henrique som scoret hjemme mot Roma og Míchel som sendte Qarabag i ledelse borte mot Atlético Madrid, noe som førte til en overraskende uavgjort.

Forsvarsspilleren Badavi Hüseynov er eneste Qarabag spiller som må så over med skade i den siste runden av gruppespillet. Sist gang vi så han på banen var når de spilte uavgjort hjemme mot Atlético Madrid i runde 3.

Roma – Qarabag odds

Det er Roma som er bookmakernes favoritter. 1,10 er betalingen oddsen på Roma gir. Dersom du ønsker høyere odds og mer spenning på kampen kan du spille live odds eller castbetting på bet365. Det sikrer deg høy odds og større gevinster om dine bets slår til. For å spille odds på bet365 an du følge disse stegene:

Hans Nielsen

248 Artikler