Roma-fansen rasende etter ydmykelsen i Bodø

Lorenzo Pellegrini

[odds data-token=’HF0fMXU1W2cBkCMvQdzEkbnzPmyPOPsz2Y2UBO4M’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Roma-fansen, kjent som «Il Romanista», var rasende etter kampslutt i Bodø i går, og lot kaptein Lorenzo Pellegrini få høre det fra tribunen. Italieneren oppsøkte de vel 400 Roma-supporterne i minuttene etter at kampen var ferdig, og prøvde blant annet å gi fra seg drakten sin. Den var det ingen av dem som ville ha.

Legger seg flat

Til Gazzetta Dello Sport sier Pellegrino følgende:

-Vi ble enige med hverandre i garderoben hva vi skal si, og sånn blir det. Vi må bare undskylde og starte på nytt igjen i morgen og komme tilbake sterkere enn før.

-Vi fikk juling, og vi fortjente det. Vi må bare ta resultatet med oss og sørge for at vi blir mer stabile. Men jeg er ikke bekymret, jeg er bare veldig sint. Fra i morgen tidlig av må vi bare jobbe hardt fordi vi har andre kamper å forberede oss på og vinne.

Største Mourinho-tap i historien

Også Jose Mourinho la seg flat etter kampen, og på pressekonferansen tok han på seg ansvaret for å stille med B-laget på banen. Han sa videre at han stilte med flere spillere uten mye kamptrening med gode intensjoner, også for å hvile spillere som har spilt mye i sesongstarten.

Vi tapte mot et lag med større kvaliteter enn det vi hadde, det laget jeg startet med er dårligere enn Glimt.

Ved to anledninger før i trenerkarrieren har José Mourinho tapt med fem mål. Men ifølge Opta er dette første gang i løpet av 1008 kamper som trener at portugiseren slipper inn seks mål. Glimt har med andre ord så til de grader skrevet seg inn i historiebøkene med denne seieren.

Møtes igjen allerede om to uker

Allerede 4 november møtes de to lagene igjen, da på Stadio Olimpico. Det spørs om José Mourinho tør å stille med like mange reservespillere da, også med tanke på reaksjonene til Roma-fansen på Aspmyra. Alt annet enn seier og revansje på hjemmebane vil være uakseptabelt.

Halvveis inn i gruppespillet leder nå Bodø/Glimt gruppe C. Etter seier hjemme mot Zorya og uavgjort borte mot CSKA Sofia før denne kampen er Glimt oppe på syv poeng på tre kamper. Ett poeng mer enn Roma og fire foran Zorya, som med seier over CSKA Sofia i går klatret forbi bulgarerne på tabellen.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler