Like enkel seier for Arsenal borte?

Köln – Arsenal
RheinEnergie Stadion
Torsdag klokken 19.00

Arsenal er ubeseiret, med 10 poeng på fire kamper og 5 poengs ledelse på Crvena Zvexda på andreplass er det mye som skal gå galt for å ikke komme videre i Europaligaen. Vanskeligere er det for Köln i motsatt ende av tabellen. Kun en seier og 3 poeng gir sisteplass, men med kun 2 poeng opp til andreplassen kan ting forandres.

Köln – Arsenal

Arsenal har gjort rent bord mot Köln i to treningskamper og den forrige Champions League gruppespillkampen. Treningskampene ble spilt i 2011 og 2012, og Arsenal vant 1 – 2 og 0 – 4 i begge møtene på RheinEnergie Stadion. I forrige kamp på Emirates Stadium endte det 3 – 1. første omgang ble avsluttet 0 – 1 etter at Kölns Jhon Córdoba scorte etter 9 minutters spill. Andre omgang var Arsenal mer tent og Kolasnic, Sanchez og Bellerin fikk snudd kampen.

Köln

Köln henger ikke med i årets Bundesliga. Etter 12 spilte kamper kan de viste til uavgjort mot Hannover og Werder Bremen som beste resultater. Med formen 0 – 2 – 10 er de på sisteplass og mangler 6 poeng opp til Freiburg på nestsiste.

Formen som vises i Europa League er bare marginalt bedre. På fire kamper har det blitt 1 seier over BATE Barisov, mens de andre møtene har endt med tap.

Ting ser ikke mer oppløftende ut når vi ser på den lange skadelisten Köln har fått i det siste. Med 7 spillere ute med skade er det også mange av førstevalgene som er borte. Heintz, Zoller og Höger blir ikke med på kampen mot Arsenal igjen.

Arsenal

Med 7 – 1 – 4 er Arsenal på 7. plass og har ikke noen plass i Europa neste sesong med mindre ting snur. Det kan det gjøre, fordi det er kun 1 mål i forskjell opp til Liverpool som ligger på 5. plass. Det er heller ikke mer enn 3 poeng opp til Chelsea på 3. Så langt i Premier League har Arsenal vunnet kun en av 6 bortekamper og det viser at de ikke helt trives på andres baner.

I Europa League har de så langt gått ubeseiret, og det har kun vært en poengdeling med Crvena Zvezda så langt. Med kun en spiller, Santi Cazorla, ute med skade skal Wenger og co kunne sikte seg inn mot nok 3 poeng i Europaligaen.

Köln – Arsenal odds

Arsenal er favoritter med knappest mulig margin mot Köln. bet365 gir deg nemlig 2,70 i odds for seier til Arenal, mens hjemmeseier til Köln betaler deg 2,75. Skulle kampen ende uavgjort vil det kunne gi en utbetaling på 3,40. For å plassere dine bets på kampen kan du følge disse trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler