Sikrer Napoli videre spill i Champions League mot Feyenoord?

Feyenoord – Napoli
De Kuip
Champions League Gruppe F
Onsdag klokken 2045

Napoli er sikret videre spill i Europaligaen, men det er ingen tvil om at en sjanse til å fortsette i Champions League skal kunne gi italienerne motivasjon nok til å sikre seg full pott på bortebane mot Feyenoord.

Feyenoord – Napoli

Feyenoord og Napoli har kun spilt en kamp mot hverandre tidligere og det var i Gruppe Fs andre runde. På Stadio San Paolo møtte Feyenoord et tøft italiensk lag som allerede etter 7 minutters spill tok ledelsen ved Lorenzo Insigne. Vertene hold ledelsen gjennom hele første omgang, og 4 minutter inn i andre omgang økte Dries Mertens til 2 – 0, før José Mária Callejón scorte siste mål for Napoli i 70. minutt. 3 – 0 ledelsen holdt de helt frem til det 90. minutt da Sofyan Amrabat scorte for Feyenoord og kampen ble blåst av med stillingen 3 – 1.

5 strake tap

Med tre mål på fem kamper har Feyenoord 1 – 0 tapet borte mot Manchester City som beste resultat i Champions League gruppespillet, med fem tap på like mange kamper er det heller ingen sjanse til å komme seg videre. Det mangler nemlig 6 poeng opp til Napoli som holder den plassen.

Ja-Arie van der Heijden og Eric Bettegin fikk akkurat med seg starten av gruppespillet mot Manchester City og gikk deretter ut med skader som de fortsatt sliter med. For en uke siden fulgte Ridgeciano Haps etter og det betyr at Feyenoord mangler tre av sine spillere som har vært med i tidligere kamper i gruppespillet.

3 poeng kan forandre alt

Napoli har som nevnt 3 poeng mindre enn Shakhtar Donetsk før onsdagens kamper spilles. Kampene mellom Napoli og Shakhtar endte 2 – 1 til Shakhtar i første runde og 3 – 0 til Napoli i forrige runde av gruppespillet. Det betyr at Napoli kan sikre seg videre spill i Champions League dersom de tar tre poeng mot Feyenoord og Shakhtar Donetsk taper mot Manchester City.

Med kun seire over Feyenoord og Shakhtar Donetsk har ikke Napoli noen utpreget vinnerform før onsdagens kamp og de har enda ikke hentet poeng på bortebane.

Napoli mangler to spillere. Arkadiusz Milik som scorte på straffe mot hakhtar Donetsk i første runde kar stått over alle gruppespillkampene etter den kampen. Siste skadede spiller er Faouzi Ghoulam som har spilt i alle kampene bortsett fra i siste runde mot Shakhtar.

Feyenoord – Napoli odds

Gjestene er favoritter før dette møtet, og det gjennspeiles i odds på Napoli. for en borteseier til Napoli er oddsen 1,30, mens hjemmeseier til Feyenoord gir 11 ganger innsatsen utbetalt. En uavgjort betaler det 6,00 i odds om du tipper riktig. For å plassere spill med den beste oddsen trenger du en spillerkonto på bet365 og den ordner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler