Apollon Limassol – Everton, begge lag kjemper kun for æren

Apollon Limassol – Everton
Tsirion Athlítiko Kentro
Europaliga Gruppe E
Torsdag klokken 19.00

Atalanta og Lyon som også møtes torsdag kveld har begge 11 poeng, og for Apollon og Everton med 3 og 1 poeng betyr det dermed alt håp ute.

Apollon Limassol – Everton

Apollon og Everton har kun hatt et møte før, og det endte 2 – 2 på Goodison Park. Her startet Apollon med å ta ledelsen 1 – 0 etter at Adrián Sardinero scorte 13 minutter etter avspark. Wayne Rooney utlignet for Everton etter 21 minutter og det sto uavgjort frem til Nikola Vlašić sendte Everton i ledelse 21 minutter inn i andreomgang. Med 2 minutter igjen kom Héctor Yuste foran Evertons mål og reddet poengdeling for Apollon Limassol på bortebane.

Apollon Limassol

På hjemmebane har Apollon uavgjort mot Lyon og Atalanta å vise til, mens det tilsammen står 0 – 3 – 2. Det har gitt vertene 3 poeng og et lite overtak på Everton som har 1 poeng.

Dårlig plassering på tabellen er noe Apollon også viser i årets sesong av A Kategoria. Forrige sesong ble avsluttet på 3. plass med formen 21 – 10 – 5, mens de i år befinner seg på 5. plass. Det på tross av at de med formen 7 – 4 – 0 er ubeseiret. På hjemmebane er de suverene og ligaens beste lag med 6 seire av 6 mulig.

Apollon kan starte med sin førsteellever siden ingen spillere er ute med skader.

Everton

Det var klasse forskjell mellom lagene som kom fra Premier League til spill i Europa forrige sesong og med 61 poeng hadde Everton 16 poengs ledelse på Southampthon på 8. plass. Formen ble avsluttet med 17 – 10 – 11 og det er en del forskjell mot 5 – 3 – 7 i denne sesongen. Med 18 poeng har de for øyeblikket 10. plass.

I Europaligaen har Everton tapt alle kampene bortsett fra hjemmekampen mot nettopp Apollon Limassol som endte 2 – 2. Med 1 poeng er de sist i Gruppe E, men har mulighet til å ta 3. plassen fra Apollon.

Everton har 4 spillere ute, men dette er spillere som har vært ute i lengre tid, vi kan dermed vente å se et Everton som stiller med sine vanlige spillere.

Odds på Apollon Limassol – Everton

Apollon Limassol er favoritter, men Apollon oddsen er på 2,30 hos bet365 noe som tyder på at bookmakeren venter en jevn kamp. En uavgjort betaler deg 3,50, mens Everton odds er på 3,25. For å spillle odds på bet365 trenger du bare å følge disse trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler