AFC Ajax – OGC Nice: Se Europa League-kvaliken via live stream

Onsdag kveld tar Ajax I mot Nice til den andre kampen I den tredje kvalifiseringsrunden til Champions League. De første kampen i Frankrike endte 1-1. Les her hvordan du ser kampen via live stream.

Ajax kommer fra en sterk europeisk sesong

Selv om de tapte den hjemlige tittelen til erkerival Feyenoord, må hovedstadslaget si seg fornøyd med sesongen som var.

En andreplass i serien ble godkjent med den beste sesongen i Europa på mange sesonger. Laget vant gruppen sin i Europa League forann lag som Panathinaikos, Standard Liege og Celta de Vigo.

I utslagsrundene ble det seier over Legia Warszawa, FC København, Chelke 04 og Lyon før det ble et 0-2 tap for Manchester United i finalen på Friends Arena i Stockholm.

Nice imponerte i Ligue 1

Nice kommer fra en meget sterk sesong i franske ligue 1, der laget tok en tredjeplass bak PSG og seriemester Monaco. I Europa League ble det heller mer skuffende, laget kom på sisteplass i sin gruppe.

Lagets store stjerne, Mario Balotelli scoret 17 mål på 28 kamper i alle turneringer for laget fra rivieraen.

Hvor spilles kampen?

Oppgjøret skal spilles på Amsterdam ArenA i Amsterdam, Nederland. Stadionen er nasjonalarena for det nederlandske landslaget og hjemmebane for Ajax.

Med en kapasitet på 54.000 og tak som kan trekkes over er det en topp moderne stadion. Fem kamper ble spilt her under europamesterskapet i 2000 og flere kamper skal spilles her under europamesterskapet i 2020.

Hvordan kan du se kampen?

Du kan se denne kampen og flere andre via bet365 sin live streaming-tjeneste. Det eneste som kreves er at du har en aktiv konto hos bet365.

Det vil si at du behøver å ha et beløp på konto eller du må ha plassert et tips i den seneste tiden. Har du ikke en aktiv konto hos bet365 registrerer du deg enkelt her, setter inn et beløp, og så kan du se disse kampene pluss flere tusen andre fotballkamper og sportsbegivenheter hvert år.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler