LUNDEMO PÅ MEDISINSK TEST I ROSENBORG

LSK-spiller Marius Lundemo er kun formaliteter unna en avtale med Rosenborg og skal være i Trondheim i dag for å gjennomgå den medisinske testen med trønderne. 22-åringen har dermed takket nei til et kontraktsforslag fra IFK Göteborg som har ønsket seg midtbanespilleren i lang tid.

(Foto: Digitalsport)

Vinteren 2015 takket Lillestrøm nei til et bud på godt over 5 millioner kroner for den gang svært brennhete Marius Lundemo. Etter en trøblete fjorårssesong går nå midtbanespilleren gratis til seriemester Rosenborg og skal etter hva Adresseavisen erfarer, kun være formaliteter unna en avtale med trønderne.

Svenske IFK Göteborg med blant annet norske Thomas Rogne på laget, har lenge ønsket seg LSK-spilleren. De har flere ganger forhandlet med Lillestrøm som ikke har ønsket å selge spilleren og flere ganger takket nei til store millionbud fra svenskene.

Nå blir han etter alt å dømme den første signeringen Rosenborg gjør inn mot neste sesong. Lundemo har flere kamper for Norges U21-landslag og har tidligere spilt for Bærum SK.

[twitter]https://twitter.com/SillySeasonNOR/status/685600345125421060[/twitter]

Fotballkanalen

268 Artikler