Klart for bunnoppgjør i Bundesliga søndag

FC Köln – Werder bremen
RheinEnergue stadion
Søndag klokken 13.30

To av de mest tradisjonsrike tyske klubbene står så langt uten seier i Bundesliga. Søndag møtes de til bunnduell. Se Köln mot Werder Bremen med live stream.

Tilbake i Europa

Søndagens hjemmelag Köln er et av de største publikumslagene i Tyskland og er kjent for sine lidenskapelige fans. Men klubbens suksess har sjelden gjenspeilet populariteten, og klubben har ofte vært forbundet med kaos og dårlig ledelse.

Men forrige sesong var en av de bedre på årtier, der de til slutt havnet på en femteplass i Bundesliga. Det ga dem direkte kvalifikasjon til årets Europa League-gruppespill. Lagets første sesong i europa på 27 år.

Der har de nå spilt mot alle sine tre gruppemostandere, og status etter torsdagens bortemøte med BATE Borisov er tre tap, den siste med 1-0.

De to andre har endt med 0-1 tap hjemme for Crvena Zvezda og 3-1 borte for Arsenal, en kamp som huskes best for å være dominert av Köln-fans på Emirates stadion.

Står med étt poeng

Og heller ikke i Bundesliga går det særlig bra denne sesongen. Klubben ligger så langt desidert sist med étt usselt poeng etter åtte serierunder. Poenget kom etter en 0-0 kamp borte mot Hannover.

Ellers har laget scoret 3 mål og sluppet inn 17. Søndagens kamp er en gylden mulighet for å snu skuten, da det allerede nå ser meget stygt ut for overlevelse i Bundesliga.

Ikke scoret på fire runder

De tre siste seriekampene har endt med null Werder Bremen-scoringer, 0-0 hjemme mot Freiburg, 0-0 borte mot Hamburger SV og 0-0 tap hjemme for Borussia Mönchengladbach

Totalt har det blitt tre scoringer for de lysegrønne, men også kun ni i mot. Det har resultert i fire uavgjorte og fire tap på de første åtte serierundene og nest sisteplass på tabellen.

Tidligere møter

De to klubbene har siden sesongen 1993/94 møttes 32 ganger i Bundesliga, og det er Werder Bremen som har et klart historisk overtak med sine 14 seire.

Åtte har endt med Köln-seier, seks av dem på hjemmebane mens totalt 10 har endt med uavgjort. Werder Bremen har vunnet fire på RheinEnergie Stadion.

I fjor så endte det med 4-3 seier til Köln i tilsvarende oppgjør mens det ble uavgjort 1-1 på Weserstadion.

Skader og suspensjoner

Köln har Jonas Hector, Marcel Risse og Jhon Córdoba ute med skader til henholdsvis midten av desember, slutten av november og midten av november.

For Werder Bremen sin del er Justin Eilers ute med en kneskade til over nyttår mens Max Kruse skal være tilbake neste uke etter kragebensbruddet han fikk i midten av september.

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge så langt. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365 så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler