Se Ligacup-møtet mellom Chelsea og Bournemouth med live stream

Chelsea FC – AFC Bournemouth
Stamford Bridge, London
Ligacupen, kvartfinale
Onsdag klokken 20.45

Antonio Conte vil trolig teste ut bredden sin i Chelsea-stallen når Bournemouth gjester Stamford Bridge i den engelske Ligacupen onsdag. Les mer og få live stream til kampen her.

Veien til kvartfianle

Chelsea kom, sammen med de andre topplagene i Premier League, inn i den tredje runden av Ligacupen, eller Carabao Cup som den nå offisielt heter. Og den tidligere storklubben Nottingham Forest var første motstander på Stamford Bridge.

Der sørget Kenedy, tre ganger Batshuayi og Musonda Jr. for at et B-preget Chelsea-lag vant komfortabelt. Darikwa scoret et trøstemål for Nottingham Forest på overtid og fastsatte sluttresultatet til 5-1.

I forrige runde kom Everton på besøk på Stamford Bridge der betydelig flere av Chelseas A-lagsspillere sørget for at Everton-krisen som var i gang for fullt ble enda verre. Rüdiger og Willian sørget for 2-1-seier til hjemmelaget, Calvert-Lewin scoret Evertons mål.

King matchvinner mot den beste motstanderen

Bournemouth kom inn i den andre runden av Ligacupen og har møtt Birmingham fra Championship borte (2-1), Premier League-kollega Brighton hjemme (1-0) og Middlesbrough fra Championship hjemme (3-1) på veien til kvartfinalen mot Chelsea.

I den tredje runden, hjemme mot Brighton, sto det 0-0 når den ordinære tiden var ferdig, og kampen måtte ut i ekstraomganger. Der sto Joshua King fram og landslagsspissen sørget for at Bournemouth var videre på bekostning av nyopprykkede Brighton.

Har tredjeplassen i Premier League

Etter 1-0-seieren til Chelsea over Southampton i helgen har Chelsea festet et grep om tredjeplassen i Premier League med 38 poeng, 14 poeng bak suverene Manchester City og tre poeng bak Manchester United.

På plassene bak følger Liverpool med 34 poeng, Arsenal med 33 og Burnley med 32 mens byrival Tottenham nå er hele syv poeng bak de blåkledde.

Alvaro Morata

Alvaro Morata kom inn som innbytter i helgens møte med Southampton. Det er usikkert om han spillers onsdagens Ligacup-kamp.

Knust av Liverpool

Bournemouth hadde en meget god fjorårssesong, godt hjulpet av Joshua Kings 16 ligamål. Denne sesongen ser det betydelig mørkere ut, og i helgen ble det et ydmykende 0-4-tap for Liverpool på hjemmebane.

Med sine 16 poeng på de 18 første serierundene befinner Bournemouth seg nå på en sekstendeplass på Premier League-tabellen, kun poenget over Newcastle som innehar den øverste nedrykksplassen.

Tidligere møter

De to klubbene har aldri før møttes i hverken Ligacupen eller FA-cupen, og de fem møtene i Premier League siden Bournemouths opprykk i 2015 har endt med fire Chelsea-seire og én Bournemouth-seier.

Chelsea vant 1-0 borte mot Bournemouth så sent som i oktober, mens også begge oppgjørene i fjorårssesongen endte med seier til London-laget, henholdsvis 4-1 borte og 3-0 hjemme.

Skader og suspensjoner

David Luiz er fortsatt utilgjengelig for Chelsea grunnet kneskaden han påførte seg i slutten av november, mens Marco Alonso må stå over fordi han har nådd grensen for gule kort i engelsk fotball.

Bournemouth har Tyrone Mings og Brad Smith ute med langtidsskader, men ellers er troppen både skade- og suspensjonsfri.

Det er dog ventet at manager Eddie Howe har sitt fokus på å holde plassen i Premier League, og med en bortekamp mot Manchester City som neste kamp på programmet vil han trolig spare flere førstelagsspillere i onsdagens kamp mot Chelsea.

Hvordan ser man kampen med live stream i Norge?

Det er fine muligheter for deg som ønsker å live streame den engelske ligacupen i Norge. Bet365 har denne og resten av kvartfinalene tilgjengelig kostnadsfritt for alle som har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler