Det blir toppkamp på Intility Arena søndag når Vålerenga tar imot Molde

Vålerenga – Molde
Intility Arena, Oslo
Eliteserien, runde 6
Søndag klokken 20.00

Kampens hjemmelag har hatt en varierende sesongstart så langt, men vartet opp med festfotball når de besøkte Sør-Arena forrige serierunde. Seks Vålerenga-spillere fikk ballen i nettmaskene i kampen som endte 6-1 til hovedstadslaget.

Etter fem ligakamper står de blå fra Oslo øst nå med tre seire og to tap og med en målforskjell på 10-9. I midtuken ble det en oppskriftsmessig 8-0-seier mot Årvoll.

På topp før serierunden starter

Molde har, til tross for det stygge 0-4-tapet borte mot Rosenborg for to serierunder siden, vært det beste laget i Eliteserien og er serieleder før denne serierunden starter. Med én kamp mer spilt er det to poeng ned til Brann på andreplass.

Før tapet i Trondheim vant Molde alle sine tre første seriekamper og laget fra rosenes by vant igjen da Lillestrøm gjestet Aker stadion forrige helg.

Lagnyheter

Vålerenga har bortsett fra langtidsskadde Enar Jääger en skade og suspensjonsfri tropp.

For Molde sin del er Martin Engelsen enda ute med en belastningsskade, mens Mathias Normann kanskje må stå over denne kampen også grunnet en smell han fikk før Lillestrøm-kampen forrige helg.

Forventede lagoppstillinger

Vålerenga (4-3-3): Larsen Kwarasey; Nouri, Tollås Nation, Carvalho, Adekugbe; Fridjónsson, Fredheim Holm, Lekven; Ejuke, Johnson, Finne

Molde (4-3-3): Linde; Strand, Sarr, Gabrielsen, Haugen; Hussain, Hestad, Aursnes; Amang, Braut Håland, Moström

Hvordan få live streamet kampen?

Kampen kommer til å bli vist på Eurosport Norge og Eurosport Player i Norge, men befinner du deg utenfor landets grenser kan du få sett kampen med live stream hos Unibet.

Det eneste du behøver for å live streame kampen hos Unibet er an aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har plassert et bet de siste 24 timer.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Spilltips til oppgjøret

Dette er en kamp som kan tippe begge veier. Molde er det beste laget i Norge utenom Rosenborg, noe tabellen før kampen viser. Vålerenga på sin side har scoret hele 14 mål de to siste kampene og det kan virke som at prosjekt Deila begynner å fungere fremover på banen for Oslo-laget. Vi tør ikke tippe resultat, men er ganske sikker på at det blir scoret mål i oppgjøret, derfor går vi for mer enn 3,5 mål til fine 2.75 i odds hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler