Tar VIF sin andre seier på Intility Arena mot Haugesund?

Torsdag kl 19:00 blir kampen mellom VIF og Haugesund spilt på den nye Intility Arena. VIF har hatt en vanskelig sesong hittil og mye ære står på spill i denne kampen mot Haugesund.

Intility Arena

Intility Arena ble påbegynt og sto ferdig i september 2017. Åpningskampen til den nye arenaen som er plassert på Valle Hovin gikk ikke veien for VIF som tapte 2 – 1 for Sarpsborg 08 10. september. Noe av æren har de vunnet tilbake etter å ha slått Brann 2 – 1. Navnet på stadioen som har plass til 17 333 tilskuere kommer fra sponsoren Intility som er et IT selskap med base i Oslo. Intility Arena er en av mange norske fotballbaner som bruker kunstgress.

VIF – Haugesund

På hjemmebane har VIF et historisk grep på Haugesund, om enn et lite et, med 9 – 4 – 8. I det omvendte møtet i Eliteserien 2017 fikk de også tøff utfordring på Haugesund Stadion hvor Haugesund tok seieren 4 – 3. Til pause i den kampen ledet vertene 2 – 1, og etter knappe 2 minutters spill så det ut til at kampen var avgjort med 3 – 1 til Haugesund. VIF hentet inn ledelsen og holdt uavgjort frem til det 90. minutt hvor Haugesunds Fredrik Gytkjør avgjorde kampen 4 – 3.

Vålerenga befinner seg i utrygt terreng på tabellen med 27 poeng og kun 2 poeng ned til både play off og nedrykk, selv om de har noen mål mot seg til gode for å frykte nedrykk, ennå. Formen hittil viser at det kan bli tøffe tak fremover, med 7 – 6 – 10. For Haugesund er det motsatt med 10 – 6 – 7.

Haugesund har det mer behagelig på en 5. plass med 36 poeng, men det finnes flere utfordrere bak som kan ta de igjen i løpet av de kommende rundene i Eliteserien 2017.

Spill på kampen

bet365 stiller høy odds på Eliteseriens kamp i runde 16 som spilles orsdag 12. oktober. Her finner du også et godt utvalg med ulike oddsmarkeder som gir deg stor frihet til å velge spilltypen du ønsker. I tillegg har du det beste utvalget av live odds og odds på mobil slik at du også kan plassere dine bets om du er på Intility Arena og ser kampen. Det eneste du trenger gjøre for å spille på bet365 er:

Hans Nielsen

248 Artikler