Bunnkamp i Eliteserien når Stabæk tar imot Lillestrøm til siste kamp i runde syv

Stabæk IF – Lillestrøm SK
Nadderud stadion, Bærum
Eliteserien, runde 7
Mandag klokken 19.00

Både Stabæk og Lillestrøm har hatt det man mildt sagt kan kalle en meget dårlig sesongstart i Eliteserien. Etter seks spilte kamper ligger de to klubbene på henholdsvis nest-siste og tredje sisteplass med fire poeng hver.

Lillestrøm har enda ikke vunnet på bortebane i år, og står så langt med 0-0-3 på fremmed gress. Stabæk på sin side har kun spilt to hjemmekamper i serien så langt, og det har endt 1-1 mot både Tromsø og Start.

Lagnyheter

Stabæk-trener Toni Ordinas må fortsatt klare seg uten både Håkon Skogseid (hofteskade) og Moussa Nije (ankelskade), i tillegg må trolig Håkon Skogseid, Luc Kassi og Raymond Gyasi alle også stå over denne kampen.

Sheriff Sinyan er enda ute med en kneskade, mens det er usikkert om Matvei Igonen blir klar for Lillestrøm til møtet med Stabæk. Keeperen fikk seg en smell før kampen mot Ranheim forrige serierunde. Også Stefan Antonijevic er usikker, han sliter med en leggskade.

Forventede lagoppstillinger

Stabæk (4-3-3): Mandé; Granli, Demidov, hanche-Olsen, Moe; Vetlesen, Rønning Ovenstad, Brochmann; Brynhildsen, Ohi, Boli

Lillestrøm (4-4-2): Maric; Haakenstad, Kippe, Amundsen, Rafn; Melgalvis, Mathew, Krogstad, Kind Mikalsen; Knudtzon, Lehne Olsen

Hvordan du kan se kampen med live stream

Kampen kommer til å bli vist på MAX og Eurosport Player i Norge, men befinner du deg utenfor landets grenser kan du få sett kampen med live stream hos Unibet.

Det eneste du behøver for å live streame kampen hos Unibet er an aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har plassert et bet de siste 24 timer.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Spilltips til kampen mellom Stabæk og Lillestrøm

Dette er en vanskelig kamp å spå, og vi tok dessverre feil i forrige hjemmekampen til Stabæk. Men vi synes Ohi Omoijuanfo ser mer eller mindre like skarp ut i år som i fjor, og oddsen på han som målscorer når som helst i kampen til 2.70 synes vi ser meget fristende ut.

Forrige sesong stoppet han på 17 mål på 27 seriekamper, og fikk i tillegg sin debut på det norske landslaget. Før sesongen var han brennhet på overgangsmarkedet, men et tilbud fra Kina han selv sa nei til var det nærmeste han kom å forlate klubben.

Denne sesongen står han så langt med tre mål på seks seriekamper for Stabæk.

Vi går for Ohi-mål til 2.70 i odds hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler