EXTRA Arena endelig klar for sesongpremieren mellom Ranheim og Brann

Ranheim IL – SK Brann
Extra Arena, Trondheim
Eliteserien, runde 1 (utsatt kamp)
Onsdag klokken 18.30

Ranheim og Brann var planlagt sesongpremiere for Eliteserien i år, men grunnet et kunstgressunderlag som hadde fått kjenne litt for mye vrede fra den ekstraordinære vinteren ble kampen avlyst og utsatt i siste listen.

Det var en avgjørelse Ranheim var lite fornøyd med, i motsetning til den sportslige ledelsen i Brann som mente det kunne være en fare for spillerne å spille på et så hardt og ujevnt underlag.

Blir serieleder ved seier

Ranheim har hatt en flying start på sin første sesong i Eliteserien, og det nyopprykkede laget ligger så langt på en tredjeplass på tabellen med fire seire og ett tap.

Opp til Brann og Molde på henholdsvis første og andreplass er det ett poeng, og Ranheim vil dermed være serieleder etter seks serierunder om de skulle vinne mot Brann.

Som eneste ubeseirede lag i Eliteserien vil derimot Brann få en luke på tre poeng på Molde om de skulle stikke av med seieren på Ranheims kunstgress.

Med uavgjort vil Bergensklubben ruve alene på topp, og uansett hvordan det går onsdag kveld har Brann hatt sin beste sesongstart siden 2007, sesongen sist de vant seriegull.

Lagnyheter

Ranheim har Karl Morten Eek (ukjent), Magnus Blakstad (korsbånd) og Aslak Fonn Witry (fotskade) utilgjengelige for spill onsdag.

For Brann sin del er Ruben Kristiansen fortsatt usikker grunnet en lyskeskade, i tillegg til at Fredrik Haugen og Daniel Braaten blir igjen hjemme i Bergen fordi de ikke er 100% spilleklar.

Forventede lagoppstillinger

Ranheim (4-3-3): Barli; Alseth, Eggen Rismark, Kvande, Foosnæs; Reginiussen, Valla Dønnem, Løkberg; Helmersen, Karlsen, Tønne

Brann (4-3-3): Sahin-Radlinger; Teniste, Wormgoor, Acosta, Rolantsson; Orry Larsen, Heltne Nilsen, Barmen; Komsoon, Kjelsrud Johansen, Marengo

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Kampen kommer til å bli vist på MAX og Eurosport Player i Norge, men befinner du deg utenfor landets grenser kan du få sett kampen med live stream hos Unibet.

Det eneste du behøver for å live streame kampen hos Unibet er an aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har plassert et bet de siste 24 timer.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Spilltips til kampen mellom Ranheim og Brann

Ranheim har hatt en helt fantastisk start på sesongen, og alle venter på når luften skal gå ut av ballongen for trønderne. Brann på sin side ser bunnsolide ut, og beviser tidlig i sesongen at de er et lag Rosenborg, Molde og Strømsgodset skal få kamp om gullet med. Vi tror ikke luften er ute riktig enda, men heller ikke at Ranheim er gode nok til å slå Brann. Brann kommer opp for å kjempe, og vi tror de kjemper med seg ett poeng hjem til Bergen.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler