PAPIRARBEIDET UNNAGJORT – WÆHLER KLAR FOR COMEBACK I ELITESERIEN

Etter å ha vært en forsvarsklippe for VIF i Eliteserien de siste årene, valgte Kjetil Wæhler å legge skoene på hylla etter forrige sesong. Nå er bautaen klar for eliteseriecomeback, for å redde et skadeutsatt Sogndal.

Profilbilder til bruk i spillerprofiler skal være klare og papirarbeidet er også unnagjort, forteller materialforvalter på Fosshaugane Dag Martin Fardal til TV2.

Wæhler skal ha signert for eliteserieklubben og nå kan 41-åringen blir klar til helgens runde i Eliteserien. Formen skal ifølge rapportene fra saftbygda være god nok til at han er aktuell for en startplass allerede til helgen. Med tre faste midtstoppere utilgjengelig på grunn av skader og karantene er Eirik Bakke og co tvunget til å puste liv i en gammel forsvarsbauta.

I tillegg til Wæhler har tidligere Sogndal-stopper Espen Næss Lund også blitt invitert på treningsfeltet og gjennomførte i dag en økt med eliteserieklubben. Midtsstopperen som har fått lite spilletid de siste årene som følge av skader la opp etter flere år i KBK før denne sesongen. Nå skal han være skadefri og klar til å kjempe om en korttidskontrakt med eliteserieklubben.

Trener med Sogndal:
Midtstopper Espen Næss Lund var i Sogndal i 2013. Nå kan den høyresite midtstopperen gjøre comeback i klubben som følge av skadesituasjonen. Foto: Digitalsport

Fotballkanalen

268 Artikler