LECIEJEWSKI KAN VÆRE FERDIG I BRANN – NYLAND AKTUELL SOM ERSTATTER?

Flere polske medier melder at Piotr Leciejewski skal være ferdig i Brann. Den polske sisteskansen meldes klar for eliteserien i hjemlandet. Landslagskeeper Ørjan Nyland kan isåfall være løsningen for medaljejagende Brann.

Den polske keeperen har vært i Brann siden 2011 og forlenget i vinter kontrakten sin med rødtrøyene ut 2019-sesongen. Likevel ser det nå ut til at 32-åringen kan forsvinne fra Bergen i sommer.

Ifølge medier i hjemlandet skal den rutinerte burvokteren være i dialog med Zag??bia Lubin som til daglig spiller på det øverste nivået i Polen.

– Valget mitt sto mellom å dra nå i desember eller forlenge kontrakten. Jeg er ingen gambler, og ville ikke vente til kontrakten gikk ut, fortalte 31-åringen til BA tidligere i vinter i forbindelse med kontraktforlengelsen.

Leciejewski har vært blant Branns viktigste spillere de siste årene, og var ifjor mye av grunnen til den solide defensive innsatsen til bergenserne. I år derimot, har ikke polakken vært like stabil i sine prestasjoner, noe som dermed bygger opp under ryktene om at han forsvinner fra eliteserien i sommer.

Nyland aktuell?

Skulle Leciejewski forsvinne fra Bergen, blir Lars Arne Nilsen og co nødt til å finne en erstatter mellom stengene i jakten på medalje. Et alternativ som peker seg ut er Ørjan Nyland som sliter med spilletid i Tyskland og trenger tillit og et sted han vet han blir satset på. Kilder Fotballkanalen har vært i kontakt med, kan bekrefte at Nilsen har vært i kontakt med sin gamle elev fra tiden i Hødd, og at Brann skal være førstevalget til Nyland ved en eventuell retur til Norge. Selv skal keeperen være mest interessert i å fortsette karrieren i utlandet, men utelukker heller ikke at han kan returnere til Eliteserien allerede i sommer.

[twitter]https://twitter.com/EurosportNorge/status/872127049296732160[/twitter]

Fotballkanalen

268 Artikler