Spilltips: Mye på spill for begge lag når Molde i kveld gjester Start på Sør Arena

Start har vunnet hele fire av sine fem siste seriekamper, og har dermed sikret seg litt pusterom i nedrykksstriden, men plassen er alt annet enn sikret når tredjeplasserte Molde kommer på besøk i kveld.

Start – Molde
Sør Arena, Kristiansand
Eliteserien, runde 27
Mandag klokken 19:00

Med fire kamper igjen å spille, én mer enn konkurrentene, ligger Start på fjerde sisteplass, fire poeng over Stabæk på direkte nedrykk og to poeng over Lillestrøm på kvalikplassen.

Start kan dermed ta et stort steg mot fornyet Eliteserie-kontrakt ved seier i kveld. Da hopper sørlendingene til en ellevteplass på tabellen, og har syv poeng ned til direkte nedrykk med bare tre kamper igjen å spille.

Men det blir ikke nødvendigvis enkelt å kapre alle tre poengene, dette er nemlig en svært viktig kamp for Molde også. Etter Rosenborgs seier over Brann på Brann stadion i går er gulldrømmen knust for Ole Gunnar Solskjær.

Men Branns tap betyr at det kun er to poeng opp til bergenserne om Molde skulle vinne i kveld. Og med Haugesunds tap for Sarpsborg 08 i går kan Molde også sikre seg en luke ned til haugalendingene på fjerdeplass.

Lagnyheter

Kjetil Rekdals menn må klare seg uten Damion Lowe og Afeez Aremu, som begge må stå over på grunn av karantene. I tillegg er Kevin Kabran ute med en kneskade og Espen Borufsen ute med en ankelskade.

Ole Gunnar Solskjær har gleden av å kunne velge sin beste førsteellever til dette viktige oppgjøret. Langtidsskadde Martin Ellingen og Thomas Amang er de eneste fraværene.

TV og live stream

Kampen kommer til å bli vist på MAX og Eurosport Player i Norge, men befinner du deg utenfor landets grenser kan du få sett kampen med live stream hos Unibet.

Det eneste du behøver for å live streame kampen hos Unibet er an aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har plassert et bet de siste 24 timer.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Oddstips: Dobbelsjanse: 1X

Odds

Bookmaker

Bonus

2.05

1000 kr

Start har mer å kjempe for enn det Molde har, og er i omtrent like god form som det gjestene fra Møre og Romsdal er. Vi tror sørlendingene kjemper til seg minst ett poeng i kveld!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler