Brann bør vinne hjemme mot Kristiansund i kveld

Brann Kristiansund spilltips live stream

Kristiansund kommer fra en sterk 2-0-seier hjemme mot Vålerenga, og tar dermed med seg masser av selvtillit til Bergen i kveld.

Brann – Kristiansund
Brann stadion, Bergen
Eliteserien, runde 3
Onsdag klokken 18:30

Kun tre dager etter årets første kamp på Brann stadion er det klart for nok en hjemmekamp for Brann. Det endte 1-1 på søndag, noe som må sies å være et skuffende resultat for gullkandidatene fra Bergen.

Men det var forbedringer fra 2-3-tapet mot Odd på bortebane forrige helg, og Brann styrte de største delene av kampen. Men Bergenslaget må åpenbart forbedre seg mot etablert forsvar, noe som trolig også venter i kveldens kamp.

Og Kristiansund var meget god mot Kristiansund, og viste hvorfor flere eksperter har tippet dem på øvre halvdel av tabellen i år, blant annet vi.

Bendik Bye og Kristoffer Hoven sto for målene da Vålerenga ble slått 2-0 på søndag, godt hjulpet av de to røde kortene til Vålerengas Efrain Juarez. Det andre gule kortet kom allerede etter 48 minutter da mexicaneren utførte en stygg takling på Kristiansunds Torgil Gjertsen.

Brann på sin side kom under 0-1 i første omgang mot Strømsgodset, i en omgang der de styrte det meste. I den andre omgangen styrte de kampen enda mer, og den hjemvendte sønnen Petter Strand sørget for 1-1 tidlig i omgangen.

Men Brann klarte aldri å finne nettmaskene igjen, og ble i tillegg snytt for et soleklart straffespark da Yacouba Syllas er ganske soleklart i veien for ballen i straffefeltet etter et innlegg fra Bismar Acosta. Dommer Trond Ivar Døvle er trolig den eneste personen på Brann stadion som ikke får det med seg.

Lagnyheter

Ruben Yttergård Jenssen måtte stå over helgens kamp mot Strømsgodset, men han er trolig klar til kveldens kamp og en plass sentralt på Branns midtbane. Yacouba Sylla er fortsatt ikke hundre prosent og står over, mens både Emil kansaas og Henrik Kjelsrud Johansen også sliter med småskader.

For Kristiansunds de ler Torgil Gjertsen og Thomas Amang usikre etter skader de pådro seg i helgens kamp mot Vålerenga, i tillegg til Flamur Kastrati som også kommer til å bli testet helt opp mot kampstart.

Forventede lagoppstillinger

Brann: Johansen; Teniste, Acosta, Wormgoor, Kristiansen; Haugen, Yttergård Jenssen, Strand; Komsoon, Berisha, Rolantsson

Kristiansund: McDermott; Sørmo, Psyché, Ulvestad, Aasbak; Hopmark, Diop, Kalludra; Hove, Bye, Lille-Løvø

TV og live stream

Kampen kommer til å være tilgjengelig på på Eurosport sine kanaler i Norge, og Unibet utenfor Norge.

Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Oddstips: Brann vinner + Begge lag scorer

Denne kampen skal Brann vinne, og det tror vi de gjør. Men rødtrøyene har sett litt shaky ut bakover så langt i sesongen, og sisteskanse Johansen Har hatt et par blundere.

Derfor tror vi KBK klarer å få med seg et bortemål, til tross for fraværet av Kastrati.

Brann vinner + Begge lag scorer gir en fin odds på 3.45 hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler