Molde med godt utgangspunkt før returmøtet med Hibernian på Aker stadion

Hibernian åpnet det første oppgjøret best og hadde flere store sjanser, spesielt i de første 10 minuttene av kampen. Men utover i oppgjøret ble det mer jevnspilt, selv om Moldes sisteskanse Linde var kampens beste spiller blant annet takket være en meget habil redning på overtid.

Molde – Hibernian
Aker stadion, Molde
Europa League-kvalifiseringen
Runde 3, kamp 2 (0-0)
Torsdag klokken 19:00

Foto: Graham Stuart/PA Wire/PA Images

Dermed bør Molde for det det er verdt prøve å unngå at Hibernian scorer på dem torsdag kveld. Ett mål til gjestene betyr da at Molde må score minst to for å avansere, og alle uavgjortresultater utenom 0-0 sørger for at det er skottene som er videre til den siste og avgjørende kvalifiseringsrunden i Europa League.

Men Molde er ganske klare favoritter. De har avansert meget komfortabelt videre fra de to første rundene (6-2 sammenlagt mot Glenavon og 5-0 sammenlagt mot Laci), og også i serien går det meget godt for laget fra Romsdalen. I helgen ble det en knusende 5-1-seier mot serieleder Brann på hjemmebane.

Hibernian har slått ut islandske NSÍ Runavik (12-5) og greske Asteras Tripoli (4-3) så langt i Europa League-kvalifiseringen, mens det i helgen ble 1-1 morte mot St- Johnstone i den andre runden av skotske Premier League- I den første ligakampen ble det et sterkt 3-0-resultat hjemme mot Motherwell.

Vinneren av dobbeltoppgjøret mellom Molde og Hibernian møter vinneren av Zenit St. Petersburg mot Dinamo Minsk. Det blir trolig sistnevnte, som vant hele 4-0 mot det russiske storlaget i sin hjemmekamp forrige uke.

Lagnyheter

Kommer nærmere avspark

Forventede lagoppstillinger

Molde:

Hibernian:

TV og live stream

Enn så lenge er det dessverre ingen distributører eller bookmakere som har kjøpt rettighetene til å sende denne kampen. Vi kommer tilbake om det skulle dukke opp ny info om dette.

Oddstips

Bookmakerne ser på Molde, som oss, som klare favoritter i denne kampen. Ole Gunnar Solskjærs menn er kanskje Norges beste lag for tiden, og fortsetter de slik de avsluttet mot Brann på hjemmebane kommer skottene til å få det meget tøft på Aker stadion. Oddsen på 1.65 hos Unibet bekrefter dette. Hibernian på sin side har oddsen 4.90.

Vi har faktisk såpass stor tro på Molde at vi klinker til med hjemmeseier med 0-1 i handicap som vårt tips. Det gir fine 2.85 i odds hos Unibet.

Spill her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler