CL-kvalik: Valur Reykjavik mot Rosenborg

Rosenborg håper på å minst gjenskap suksessen fra i fjor da det ble gruppespill i Europa League, men da skal Valur og Birkir Mar Sævarsson slås over to kamper i den første runden av CL-kvaliken.

Valur Reykjavik – Rosenborg BK
Hlíðarendi stadion, Reykjavik
CL-kvalifiseringen, runde 1
Onsdag klokken 22:00

Norske Eliteserien tok etter helgens runde fire uker sommerferie for å gi de fire norske lagene som skal ut i Europa-kvalifisering nok hvile mellom kampene. Derfor har Rosenborg ingen andre kamper å tenke på enn disse to kampene mot Valur og den neste kvalifiseringsrunden, om de skulle gå videre, de neste fire ukene.

I den neste runden venter trolig Celtic, som i fjor. De skotske seriemesterne skal møte Alashkert FC over to kamper i denne runden, to kamper de er store favoritter i.

Lagnyheter

Rosenborg må klare seg uten flere av sine viktigste spillere i både denne og neste ukes kamp. Av fraværene som merkes mest er det selvsagt På Andre Helland og Samuel Adegbenro. Men også Anders Konradsen, Erik de Lanlay og Matthias Vilhjalmsson er utilgjengelige.

Hvordan ser du kampen med live stream?

Kampen kommer til å bli vist på Viasat 4 i Norge, men befinner du deg utenfor landets grenser kan du få sett kampen med live stream hos Unibet.

Det eneste du behøver for å live streame kampen hos Unibet er an aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har plassert et bet de siste 24 timer.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Spilltips til oppgjøret

Rosenborg er selvsagt store favoritter i dette oppgjøret, og alt annet enn seier er en stor skuffelse for trønderne. Men de har vist seg i god form for tiden, til tross for at de har mange skader på førstelagsspillerne sine. Flere unggutter, som Botheim og Levi, har kommet inn å imponert.

Vi tror de fortsetter i samme sporet og gjør jobben før hjemmekampen neste uke. Vi går for Rosenborg-ledelse til både pause og fulltid til oddsen 2.05 hos Unibet.

Spill her.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler