AVSLO BUD I MILLIONKLASSEN – NÅ KAN HAN REISE GRATIS

I 2015 mottok Lillestrøm et bud på nærmere fem millioner for Marius Lundemo, nå kan de miste midtbanespilleren gratis.

Lundemo startet sin karriere i Bærum og kom til Lillestrøm for en utdanningskompansasjon på omtrent 300.000 kroner før 2014-sesongen. Etter et år i LSK ville IFK Gøteborg hente midtbanetalentet for en økonomisk pakke på omtrent fem millioner, et bud Lillestrøm da avslo. Etter å ha slått gjennom som en av de beste spillerene til LSK i 2014 har Lundemo slitt med skader de siste to årene.

Har ikke kontrakt i 2017

Nå er Lundemo i den situasjonen at han ikke har kontrakt med Lillestrøm lenger enn ut året. Partene skal i følge Romerikes blad (abonnementsak) ha vært i møte forrige uke, men ingenting skal være klart så langt. Flere klubber, deriblant Odd og Strømsgodset har blitt nevnt som aktuelle for Lundemo. Ryktene toppet seg da Lundemo angivelig skal ha blitt sett på Marienlyst i går. Strømsgodset sin trener, Tor Ole Skullerud, ville ikke kommentere noen overgangsspekulasjoner.

GODSET: GODSET:
Lundemo kan ende opp på Marienlyst neste sesong. (Foto: Digitalsport)

Lillestrøm sin trener, Arne Erlandsen, er kjent for å spille enkel fotball i lengderetning, men Lundemo er klar i sin tale om hvilken fotball han vil spille.

– Det er ikke til å legge skjul på at det er viktig for meg å være på et lag som «spiller fotball», sier Lundmo til Romerikes blad.

Andreas Hopen

92 Artikler