Coppa Italia: Odds, Tips & Live Stream til finalen mellom Juventus og Inter

Juventus stadion Torino

Finalen i Coppa Italia er alltid en stor begivenhet i Italia, og i år er det også de to beste lagene de i Italia de siste sesongene som møtes, nemlig Juventus og Inter.

Riktignok ikke de to beste lagene denne sesongen. Spesielt ikke Juventus, som har hatt en skuffende sesong, mens Inter enda har sjansen til å sikre seg tittelen i Serie A, på bekostning av byrivalene AC Milan.

Til tross for en skuffende sesong, spesielt i Champions League, har i det minste Juventus nå sikret seg en topp fire-plassering i Serie A, med syv poeng ned til Lazio på femteplass når det kun gjenstår to serierunder.

Dermed blir det Champions League-spill også neste år, og med en eventuell Coppa Italia-triumf, blir det raskt glemt at Serie A-tittelen aldri var innenfor rekkevidde.

Inter har nok mest lyst på Serie A-tittelen, og har to poeng opp til Milan på førsteplass når det gjenstår to serierunder. Inter-fansen krever nok at minst en av de to pokalene havner i pokalsamlingen denne sesongen.

Kampen spilles på Juventus sin hjemmebane i Torino, noe som selvfølgelig er en stor fordel for laget som har vunnet Coppa Italia flest ganger, hele 14. Inter har vunnet syv ganger tidligere.

Forventede lagoppstillinger

Juventus

Perin;
Danilo, De Ligt, Chiellini, Pellegrini;
Locatelli, Rabiot, Cuadradro, Dybala, Morata;
Vlahovic

Inter

Handanovic;
Skriniar, De Vrij, Bastoni;
Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic;
Lautaro, Dzeko

Live stream Juventus mot Inter i Coppa Italia-finalen

Det er ingen tradisjonell TV-distributør som viser Coppa Italia i Norge, men fortvil ikke. Det finnes muligheter for å live streame denne toppkampen fra Italia.

Unibet sender alle kamper fra både Serie A og Coppa Italia til alle sine aktive kunder i Norge. Alt du behøver er å ha penger på konto eller ha plassert et spill hos dem de siste 24 timene.

Live stream kampen hos Unibet!

Spilltips: 1-1 og ekstraomganger

Det er ikke lett å skille disse to lagene. Ingen av dem er i toppform, og Juventus tapte til og med mot Genoa i helgen, laget på nest sisteplass på Serie A-tabellen.

Men hjemmebane og utsiktene til sesongens eneste trofé er selvfølgelig store gulrøtter for den gamle damen, og jeg tror de gir Inter god kamp om seieren.

Så god at jeg ikke klarer å skille disse to lagene etter full tid. Jeg ser for meg et noe nervøst oppgjør som ender med 1-1 og går til ekstraomganger, kanskje til og med straffespark.

Spill på kampen hos Unibet!

Kampstart er klokken 21:00.

1

Gå til Unibet.com

2

Registrer deg

Juventus stadion Torino
3

Se Coppa Italia-finalen!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler