Opprykksjagende Fulham tar imot nedrykksklare Sunderland fredag

Fulham FC – Sunderland AFC
Craven Cottage, London
Championship, runde 45
Fredag klokken 20.45

Krisen i Sunderland vil ingen enda ta, og siste spikeren i nedrykks-kisten ble spikret inn i forrige ligakamp da Burton vant 2-1 på Stadium of Light. Dermed er Sunderland klar for sitt andre nedrykk på to sesonger.

Det blir en tung vei ned i League 1 i sommer for laget fra nord-øst-England, og ekstra tungt er det nok med tanke på at erkerivalene Newcastle på denne tiden i fjor befant seg en divisjon under dem. Neste sesong vil Sunderland befinne seg hele to divisjoner under Newcastle.

Da er det betydelig gledeligere tider i London, der Fulham forrige fredag sikret seg sin 22 kamp på rad uten tap i ligaen da Millwall ble slått hele 3-0 på bortebane.

Brede Hangeland og John Arne Riises tidligere klubb er helt med i opprykksstriden når to kamper gjenstår, og kvalifiseringen til playoff er allerede sikret for lenge siden.

Men skal det bli direkte opprykk bør Fulham vinne hjemme mot tabelljumbo Sunderland. I den siste serierunden venter et Birmingham-lag, som trolig spiller for å beholde plassen, på bortebane.

Opprykksrival Cardiff på sin side skal møte Hull på bortebane lørdag mens Reading kommer til Cardiff City stadion i den siste serierunden.

? Ooohhhh STEFAN JOHANSEN! #FFC #COYW

Et opslag delt af Fulham Football Club (@fulhamfc) den

Lagnyheter

Det er ingen skader å melde om i Fulhams tropp, og Slaviša Jokanović kan dermed sette sammen akkurat den førsteelleveren han ønsker, om ikke noe skulle skje i timene før avspark.

For Sunderland og trener Chris Coleman sin del er det verre. Robbin Ruiter, Donald Love, Tyias Browning, Brendan Galloway, Byran Oviedo, Aiden McGeady, Jonny Williams, Lynden Gooch og Duncan Watmore er alle ute med skade. Billy Jones er ’50-50′.

Forventede lagoppstillinger

Fulham (4-3-2-1): Bettinelli; Fredericks, Odoi, Ream, Targett; Cairney, McDonald, Johansen; Piazon, Sessegnon; Mitrovic

Sunderland (4-3-2-1): Steele; Matthews, Kone, O’Shea, Wilson; Cattermole, McNair, Honeyman; Asoro, McManaman; Fletcher

?The Stadium of Light. #SAFC #HawayTheLads

Et opslag delt af Sunderland AFC (@sunderlandafcofficial) den

Hvordan ser du kampen i Norge med live stream?

Om du ikke har mulighet til å få sett kampen på Viasport 3 er det andre alternativer for å se dette oppgjøret fra The Championship, blant annet hos Unibet.

Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Spilltips til kampen

Det er to klubber som begge for få sesonger siden befant seg i Premier League som møtes fredag kveld, og det er derfor merkverdig å se en odds på hele 12.50 for borteseier (Unibet). Men slik er status for Sunderland for øyeblikket, og det er ikke mye tvil om at Fulham kommer til å vinne dette oppgjøret. Spørsmålet er heller med hvor mange mål. Vi tror Fulham vinner greit, og med minst 3 mål.

Vi går derfor for hjemmeseier med (-2) i handicap til 2.45 i odds.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler