Tottenham mot Borussia Dortmund i Champions League

Tottenham er i sitt andre Champions League på rad og havnet i en meget vanskelig gruppe. Første motstander ut er Borussia Dortmund på Wembley. Les mer og finn ut hvordan du ser kampen med live stream her.

Skal få det tøft med å avansere

Real Madrid, Borussia Dortmund og APOEL Nikosia. Sistnevnte overkommelig med de to førstnevnte skal bli meget vanskelig å slå for Tottenham sin del.

Ingen Tottenham-fans skal nok være skuffet om de nok engang må ta til takke med tredjeplass og utslagsrunder i Europa League til våren.

Wembley stadion London

kampen spilles på Englands nasjonalarena, Tottenhams midlertidige stadion, Wembley, som har en kapasitet på 90.000 tilskuere.

Sliter på Wembley

Det var mye snakket om før sesongen startet, Tottenham sitt problem med å vinne fotballkamper på sin nye midlertidige hjemmebane, Wembley.

Og startet av sesongen har gitt kritikerene vann på mølla. Etter to kamper på hjemmebane har det blitt et usselt poeng mot Burnley (1-1), og tap mot London-rival Chelsea (1-2).

Borte derimot har laget full pott etter å ha slått Newcastle i den første runden (0-2) og Everton nå i helgen (0-3).

Dortmund skuffet i helgen.

Borussia Dortmund åpnet årets Bundesliga sterkt ved å vinne 0-3 borte mot Wolfsburg og 2-0 hjemme mot Hertha Berlin i de to første rundene.

Men i helgen ble det en liten nedtur da laget aldri klarte å få hull på byllen borte mot Freiburg i en kamp som endte 0-0.

Tidligere møter

De to klubbene har møtt hverandre to ganger tidligere i tellende kamper. Møtene var så sent som våren 2016 i Europa Leagues kvartfinaler.

Den gangen vant Borussia Dortmund først bortekampen 1-2 før de vant hele 3-0 hjemme og 5-1 sammenlagt.

Christian Eriksen Tottenham

Christian Eriksen har vært i god form for Tottenham så langt i sesongen.

Skader og suspensjoner

Onsdagens hjemmelag har to spillere definitivt ute med skade i Victor Wanyama og Erik Lamela. Moussa Sissoko, Georges-Kevin N’Koudou og Danny Rose er usikre.

For bortelaget sin del er tre spillere ute med skade; Marcel Shmelzer, Raphael Guerreiro og Marco Reus som alle tre er ute i flere uker. Mens Marcc Barta, Andre Schürrle, Sebastian Rode og Eric Durm er usikre.

Hvordan ser du kampen?

Ønsker du å se kampen i Norge er det to muligheter. Ønsker du å se den på TV så vil den bli sendt på Viasport 2.

Ønsker du å live streame kampen er Viaplay eneste mulighet da Viasat har eksklusive rettigheter til Champions League i Norge.

Har du ikke tilgang til Viaplay følger du de enkle stegene nedenfor, så har du tilgang til alle kampene i årets Champions League-sesong.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler