Spill på Champions League-toppscoreren – Vinn Rizkfrie spill hver uke

Rizk toppscorer champions league promo

For å vinne Rizkfrie spill skal du spille på hvem du tror blir toppscorer i årets utgave av Champions League. Så bli med nå, så blir fotballen enda mer spennende utover høsten.

Slik fungerer det:

  • Plasser et toppscorer-spill i Champions League med minimum 250 kr i innsats.
  • Få umiddelbart et Rizkfritt Spill verdt 50 kr.
  • Få i tillegg et Rizkfritt Spill verdt 50 kr i hver runde av gruppespillet din utvalgte spiller scorer mål!

Husk at det er ditt første toppscorer-spill på minimum 250 kroner som teller for kampanjen.

Hvem er favoritt til å bli toppscorer denne sesongen?

Etter første spillerunde i gruppespillet er det en nordmann som topper toppscorer-listen. Erling Braut Haaland ble historisk når han scoret tre mål i sin aller første Champions League-kamp, når RB Salzburg slo Genk 6-3 på hjemmebane. Han deler førsteplassen med Dinamo Zagrebs Mislav Oršić.

Men det er ingen som forventer at Salzburg skal nå langt denne sesongen, så oddsen for at han beholder topplasseringen når kalenderen sier mai 2020 er heller tvilsomt. Favorittene er alle fra lag som forventes å nå langt i turneringen.

Lionel Messi – Med 5.50 i odds er Lionel Messi favoritt til å vinne tittelen toppscorer i Champions League, som han også ble i fjor, da han scoret 12 mål totalt.

Cristiano Ronaldo – Ronaldo er den spilleren som har scoret flest mål i Champions League-historien, med hele 126 mål. Oddsen for at han blir den som scorer flest mål denne sesongen er på 6.00.

Sergio Aguero – Med 11.50 i odds er Manchester Citys argentinske stjerne Aguero et lite stykke bak de to superstjernene på favorittlisten, men om Manchester City endelig skal lykkes i Champions League denne sesongen er de avhengig av at Aguero scorer mange mål.

Robert Lewandowski – Bayern Münchens store polske stjerne Lewandowski har nærmest målgaranti, og fortsetter også i år å bøtte inn mål for de regjerende tyske mesterne. Oddsen for at han blir toppscorer i Champions League er på fine 12.50.

Timo Werner – 13.50 i odds.

Mohamed Salah – 14.00 i odds.

Raheem Sterling – 14.00 i odds.

Harry Kane – 17.00 i odds.

Hvordan endte det i fjor?

Som nevnt tidligere var det Lionel Messi som ble toppscorer forrige sesong, da han scoret 12 mål. Det var hele fire mål mer enn nestemann på listen, som var Robert Lewandowski. Fire spiller fulgte deretter med seks mål.

Lionel Messi – 12 mål

Robert Lewandowski – 8 mål

Sergio Aguero – 6 mål

Cristiano Ronaldo – 6 mål

Moussa Marega – 6 mål

Dušan Tadić – 6 mål

Så hvem tror du tar tittelen i år? Spill på din favoritt hos Rizk, og få muligheten til mange Rizkfrie spill utover høsten!

Spill på Toppscoreren ⚽ i Champions League!

Vinn Rizkfrie spill!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler