Atlético trenger 3 poeng mot Qarabag

Atlético Madrid spiller borte mot Qarabag som står uten seiere så langt. Samtidig får Chelsea besøk av Roma. Det er rom for forandringer på tabellen i Gruppe C.

Europaliga

Etter to spilte kamper av seks har Atlético Madrid notert seg en uavgjort og et tap. Over Atlético finner vi Roma i Gruppe C som har en seier og en uavgjort. Det gjør at Roma leder over Atlético med 3 poeng og 2 mål. Nå som Chelsea – Roma spiller mot hverandre samtidig som Qarabag møter Atlético Madrid er det gode sjanser for at nettopp Atlético kan sikre seg 3 viktige poeng. Om ikke ser det ut til at det blir Europaliga spill fremfor Champions League.

Qarabag

Aserbajdsjanske Qarabag avsluttet sesongen i Premyer Liqasi på topp med formen 19 – 5 – 4. Selv om det lokalt sett er ganske suverent over andreplass som hadde 14 – 10 – 4, ser det ut til å komme til kort i Champions League gruppespillet. Mot Chelsea gikk de på et stort 6 – 0 tap i første runde av gruppespillet, mens hjemmekampen mot Roma endte 1 – 2. Med to tap på to kamper er veien ut fra Champions League 2017/18 overhengende og det kan bli tøft å hente poeng mot Atlético Madrid.

Atlético Madrid

Spanjolene som nå ligger på en plass som kvalifiserer til Europaliga neste sesong kan endre tabellen derom de vinner over Qarabag og Roma taper for Chelsea. Ikke bare kan de gi Atlético viktige poeng, men også viktige mål når det gjelder målforskjell. Chelsea er nok den sterkeste kandidaten til å gå videre, men mellom Roma og Atlético er det mer åpent.

I Primera Division har Atlético hatt en tilbøyeighet til å enten vinne, eller spille uavgjort. Med en 4. plass bak Real, Valencia og Barcelona har de tøff motstand foran seg for å komme til topps i den spanske ligaen. Heldigvis er den tøffere enn den aserbajdsjanske.

Odds på Qarabag – Atlético Madrid

Det er alltid muligheter for noen velplasserte bets på Champions League, og denne kampen er ikke noe unntak. Selv om Atlético er favoritter er det fortsatt mulig se kampen live på Viaplay og plassere noen gode live bets. Det beste utvalget av live bets finner du på bet365 og du kan få tilgang slik:

Hans Nielsen

248 Artikler