Chelsea skal revansjere helgens sure tap mot Roma onsdag

Chelsea – AS Roma
Stamford Bridge, London
Onsdag klokken 20.45

Chelsea kommer fra et skuffende tap mot Crystal Palace I premier League når de onsdag tar I mot Roma I Champions League. Les mer og fin nut hvordan du får sett kampen her.

Første seier for sesongen

Chelsea var klare favoritter i lørdagens borteoppgjør mot Crystal Palace i Premier League. Palace var jumboplassert med tap i sine første syv seriekamper uten å ha scoret et eneste mål.

Men lørdag kom både de første målene og de første poengene til Roy Hodgson og Selhurst Park i sør-London da Palace til slutt vant 2-1 mot de regjerende mesterene.

Skuffende sesongstart

Det plasserer Chelsea på en femteplass så langt, ikke forskrekkende i seg selv men med ni poeng opp til et Manchester City i storform skal Chelsea snart finne formen i Premier League for ikke å allerede før jul miste muligheten til å kjempe om gullet.

I Champions League går det uansett mye bedre der london-laget har vunnet sine to første kamper i gruppespillet. 6-0 hjemme mot Qarabag og 1-2 borte mot Atlético Madrid.

Hazard Luiz

Eden Hazard og David Luiz.

Tapte også i helgen

Napoli kom på besøk til Stadio Olimpico med syv seire på de første syv seriekampene sine denne helgen, og heller ikke Roma klarte å stoppe Napoli-toget som vant 0-1. Roma er på femteplass i Serie A, ni poeng bak Napoli men med én kamp mindre spilt.

Roma har fire poeng og ligger på andreplass i gruppen bak Chelsea så langt. De spilte uavgjort 0-0 i sin første kamp hjemme mot Atletico Madrid før det ble en 1-2 seier borte mot Qarabag.

Tidligere møter

De to lagene har møtt hverandre i gruppespillet i Champions League to kamper tidligere, de to eneste tellende kampene lagene har spilt. Det var tilbake i 2008/09 sesongen og Chelsea vant da tilsvarende oppgjør 1-0 mens Roma vant sin hjemmekamp 3-1.

De har også spilt to treningskamper mot hverandre, der det endte med 3-0 seier til Chelsea sommeren 2004 og 2-1 sommeren 2013.

Skader og suspensjoner

Onsdagens hjemmelag må klare seg uten Victor Moses, Ngolo Kanté og Daniel Drinkwater som alle er ute til neste måned med skader. Det er også tvilsomt om Álvaro Morata kommer til å rekke kampen.

Roma har Konstantinos Manolas og Gregoire Defrel ute til neste måned med skader mems Stephan El Shaarawy, Kavin Strootman, Patrik Schick, Luca Pellegrini og Emerson alle er tvilsomme.

Drinkwater

Daniel Drinkwater har vært skadet store deler av tiden etter overgangen fra leicester City.

Hvordan ser du kampen i Norge?

Om du ønsker å se kampen på tv så vil den bli bist på Viasat sin tv-kanal Viasport 1. Ønsker du å se den på nett må man ha abonnement på Viasat sin nettjeneste Viaplay, der man har tilgang til alle Champions League-kampene som blir spilt.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler