Mannefall hos PSG før møtet med Manchester United

Nymar skade psg

PSG bekrefter at Edinson Cavani og Thomas Meunier mister kampen mot Manchester United på tirsdag. Fra før er Neymar ute, og Verratti er et stykke unna å være 100 prosent.

Manchester United – Paris Saint-Germain
Old Trafford, Manchester
Champions League, 9-delsfinale
Tirsdag klokken 21:00

Thomas Tuchels lag er dermed allerede nede på plan D før de ankommer England, og ting er totalt forandret for franskmennene siden de trakk Manchester United før jul. Den gangen så det nemlig ut til at PSG hadde gjort drømmetrekningen, mot et lag i dyp krise ledet av José Mourinho.

Siden den gang har Ole Gunnar Solskjær overtatt ansvaret for de røde djevlene, og laget er helt revitalisert og ser mer en kapabel ut til å gi selv et skadefritt PSG kamp om avansementet.

At Neymar kom til å gå glipp av begge oppgjørene var et massivt slag for PSG, tidenes dyreste fotballspiller er ute til langt ut i mars med en fotskade. Og nå har den brasilianske stjernen fått selskap av to, potensielt tre, andre stjerner på skadelisten.

Lite målfarlig Cavani-erstatter

For nå i formiddag bekrefter PSG at Edison Cavani ikke kommer til å bli klar til tirsdagens oppgjør etter at han pådro seg en lårskade i helgens kamp mot Bordeaux, en kamp hvor han scoret kampens eneste mål. I verste fall er uruguayaneren ute også i returoppgjøret.

Også Thomas Meunier er utilgjengelig for gjestene i morgen, mens Marco Verratti er svært usikker. Skulle Verratti rekke å bli frisk i tide er det definitivt ikke en Verratti i sin beste form vi kommer til å se ute på gressmatten på Old Trafford.

Til franske Canal+ sier Thomas Tuchel at PSG nå er nede og arbeider med plan D, for det er ingen naturlige erstattere for Neymar og Cavani i PSG-troppen som er i nærheten av det samme internasjonale nivået som de to har. Eric-Maxim Choupo Moting tar trolig plassen på topp for franskmennene, en spiller som står med kun ett mål på 595 minutter denne sesongen.

Rollene er definitivt snudd på de to månedene som har gått siden trekningen av 8-delsfinalene i desember, og Ole Gunnar Solskjærs menn er nå favoritter i morgen kveld. Ryktene vil ha det til at Manchester United allerede har bestemt seg for å gå for nordmannen til den permanente rollen som United-sjef. Skulle det bli seier sammenlagt over PSG kan trolig Molde se langt etter å få Solskjær tilbake som trener i mai.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler