Liverpool tar i mot Sevilla i Champions League comebacket

Liverpool er endelig tilbake i det gjeveste selskap og Champions League. I den første kampen i comeback-sesongen venter tøff motstand i form av spanske Sevilla. Les mer og les hvordan du live streamer kampen her.

Gikk på kjempesmell i helgen

Liverpool gikk fra å knuse Arsenal 4-0 i den siste kampen før landslagspausen til å tape hele 0-5 mot Manchester City i den første etter.

Oppgaven ble svært vanskelig for Liverpool da Sadio Mané fikk rødt kort etter 37 minutter på stillingen 1-0 til Manchester City.

I de to første serierundene i årets Premier League ble det 3-3 borte mot Watford og 1-0 hjemme mot Crystal Palace.

Sevilla på sin side har fått en god start på sesongen i La Liga med 1-1 hjemme mot Espanyol i den første serierunden før det har blitt seier 0-1 borte mot Getafe og 3-0 hjemme mot Eibar.

Relativt enkel gruppe for Liverpool

Sevilla er den desidert tøffeste motstanderen for Liverpool i Champions league gruppe E, og laget bør avansere til utslagsrundene.

De to andre lagene i gruppen er maribor fra Slovenia og Spartak Moskva fra Russland, de to møter i Slovenia på samme tidspunkt som Liverpool – Sevilla.

Mohamed Salah

Mohamed Salah ble i sommer kjøpt av Liverpool fra Roma i Serie A.

Tidligere møter

De to klubbene har aldri før møttes i Champions League. Men én gang tidligere har lagene møttes i en tellende kamp.

Det var i 2016 på St. Jacob-Park i Basel. Begivenheten var finale i Europa League, og etter å ha ledet 1-0 til pause ble det til slutt ett 1-3 tap for Liverpool mot laget som har spesialisert seg nettopp på å vinne Europa league.

Det var ganske utrolig den tredje finalen de vant på rad, og den femte totalt. Man kan neste lure på om Sevilla tar sikte på tredjeplassen i gruppen i årets Champions League for igjen å få muligheten til å løfte Europa League-trofeet.

Skader og suspensjoner

Liverpool må klare seg uten tre spillere ute med skade onsdag, det er Danny Ings, Adam Lallana og Nathaniel Clyne. I tillegg er fortsatt Adam Bogdan langtidsskadet.

Sevilla på sin side har kun én spiller som er usikker til onsdagens oppgjør, det er keeper David Soria Solis som har en skadet finger.

Hvordan ser du kampen?

Kampen kommer til å bli vist på Viasport 3 på TV i Norge. Har du ikke tilgang til å se den på TV kan du live streame den på Viasat sin lvie streamingstjeneste Viaplay.

Har du ikke Viaplay er det bare til å følge de enkle stegene som er anvist nedenfor denne artikkelen.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler