LeoVegas med kjempeboost til semifinalen mellom Real Madrid og Manchester City

Hva: CL – Semifinale
Hvor: Santiago Bernabeu
Når: Onsdag kl 21:00
Live Stream: TV 2 Play

Det første oppgjøret mellom de to klubbene ble en kamp for historiebøkene, der hele syv mål sørget for at Manchester City vant 4-3, og dermed har en liten fordel før dette returmøtet.

Men Pep Guardiola kjenner gamet, og vet at Champions League er Real Madrid sin egen lekegrind. Dette er en helt ny kamp, og begge lagene stiller med blanke ark.

Manchester City startet festet forrige fredag allerede etter to minutter, da Kevin de Bruyne satte inn 1-0. Og når Gabriel Jesus puttet nummer to bare ni minutter senere så det ut som det kunne bli en svart aften for gjestene.

Da var det godt at de har dette sluttspillets toppscorer på topp, og Karim Benzema gjorde det han kan best etter 33 minutter, han scoret mål.

Etter pause økte City ledelsen til 3-1 ved Phil Foden, før Vinicius Junior reduserte igjen for Real Madrid med et fantastisk sololøp fra midtbanen.

Bernardo Silva puttet 4-2 for vertene etter 74 minutter, og det så igjen mørkt ut for en eventuell finaleplass for gjestene, før Benzema scoret sitt niende mål på fem utslagskamper etter 82 minutt og sørget for at dette returoppgjøret lever i beste velgående.

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger

Til tross for at han ble byttet ut til pause og ikke spilte når Real Madrid sikret La Liga-tittelen mot Esspanyol i helgen, er det forventet at David Alaba igjen starter i dette oppgjøret.

For Pep sin del så ser det ut til at Kyle Walker må stå over nok en gang, sammen med Nathan Ake og John Stones.

Spillere som Benzema, Junior, Kroos, Mendy, De Bruyne, Silva og Mahrez er alle forventet å starte igjen for sine respektive lag etter at de ble hvilt i helgens ligarunder.

Real Madrid:

Courtois;
Carvajal, Militao, Alaba, Mendy;
Kroos, Casemiro, Modric;
Rodrygo, Benzema, Vinicius Jr

Manchester City:

Ederson;
Cancelo, Dias, Laporte, Zinchenko;
Silva, Rodri, De Bruyne;
Mahrez, Jesus, Foden

Oddsboost fra LeoVegas: 7.00 i odds på over 2.5 mål

LeoVegas har et kjempetilbud til dette oppgjøret, der de har boostet oddsen på at det blir over 2.5 mål til 7.00.

Og det er et spill jeg selv tror jeg kommer til å spille på. Fortsetter de to lagene som de gjorde på Etihad, og spesielt om det kommer et tidlig mål til ett av lagene, så blir dette et fyrverkeri av en kamp.

Oddsboosten kommer på toppen av LeoVegas sitt normale velkomsttilbud, og man kan maks spille for 100 kroner på denne spesifikke oddsboosten.

Kampstart er klokken 21:00 onsdag kveld.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler