Klart for storkamp i gruppe D når Barcelona gjester Juventus stadion

Juventus – Barcelona
Juventus stadion, Torino
Onsdag klokken 20.45

Nummer en og to i Champions League gruppe D møtes til storkamp på Juventus stadion onsdag. Vi gir deg siste nytt og forteller deg hvordan du ser kampen med live streaming.

Tapte i helgen

Juventus gikk på et noe overraskede tap i Serie A i helgen da de besøkte Sampdoria på bortebane. Sampdoria ledet 3-0 men mål av Higuain og Dybala på overtid sørget for at resultatet ikke ble like flatterende.

Juventus befinner seg på en tredjeplass på tabellen med 31 poeng etter 13 runder, det er fire mindre enn serieleder Napoli og det ser ut til at de andre italienske lagene i år endelig skal gi Juventus skikkelig konkuranse.

Rykker fra i La Liga

Barcelona på sin side er i ferd med å rykke fra de andre konkurentene i La Liga, og Real Madrid spesielt. I helgen ble det 0-3-seier borte mot Leganés og klubben har vunnet alle bortsett fra én uavgjort på sine første 12 kamper i La Liga.

Det plasserer dem på toppen av tabellen med 34 poeng, fire mer enn neste klubb Valencia. Barcelonas argeste konkurent Real Madrid befinner seg på tredje, men med hele 10 poeng opp til Barcelona.

Om Barcelona fortsetter den gode formen utover i sesongen blir det svært vanskelig for konkurentene bak å skulle ta de igjen.

Slo Barcelona ut av Champions League i april

Juventus og Barcelona møttes i kvartfinalen av Champions League forrige sesong, og etter en 3-0 seier på hjemmebane klarte Juventus å holde Barcelona til 0-0 på Camp Nou.

Men i den første kampen av årets gruppespill fikk Barcelona sin revansje ved å vinne 3-0. To mål av Suarez og ett av paulinho sørget for at Barcelona tok første stikk i årets utgave av Champions League.

Videre med poeng

Barcelona er allerede mer eller mindre sikret videre avansement i Champions League med sine 10 poeng på de første fire kampene, tre mer enn Juventus på andreplass.

Sporting CP følger etter med fire poeng og Barcelona vi ldermed være helt sikret om de tar med seg ett poeng fra Juventus stadion onsdag.

Tar Juventus alle poengene derimot er det kun teori som kan sørge for at Sporting CP tar igjen noen av de to topp-to lagene. Olympiakos er helt sist med sitt éne poeng.

Messi Suarez

Luis Suarez, Lionel Messi og Barcelona med tøff bortekamp onsdag når Juventus står på motstatt banehalvdel.

Skader og suspensjoner

Onsdagens hjemmelag kan glede seg over at det ikke er en eneste spiller på hverken suspensjons- eller skadelisten og manager Massimiliano Allegri kan velge og vrake blant sine stjerner

For Barcelona sin del er flere spillere utilgjengelig i tilegg til langtidsskadde Ousmane Dembélé. Også Rafinha, Arda Turan, Sergi Roberto, Javier Mascherano og André Gomes er ute i flere uker hver og vil ikke spille onsdag.

Hvordan ser man kampen med live stream?

Det er Viasat som eier rettighetene til å sende Champions League i Norge og kampen vil dermed være tilgjengelig via deres kanaler.

Ønsker du å se den på tv vil den bli vist på Viasport1, vil du heller se dem med live streaming vil den være tilgjengelig på Viasats egen live-streamingstjeneste Viaplay.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler