Chelsea tar imot Champions League-debutantene Qarabag

Tirsdag er det startskudd for årets Champions league-sesong og Chelsea gjør come-back i turneringen ved å ta i mot Qarabag på hjemmebane. Les mer og finn live stream her.

Nysigneringen leverer

Etter en trøblete start på Premier League-sesongen der de tapte 2-3 hjemme mot Burnley, blant annet etter røde kort til både Gery Cahill og Cesc Fabregas har Chelsea nå vunnet tre seriekamper på rad.

Og de tre seierene har kommet mot habil motstand i form av Tottenham borte (1-2), Everton hjemme (2-0) og Leicester borte (1-2).

Alvaro Morata, som kom fra Real Madrid i sommer, har vært en av de største bidragsyterene med sine tre mål og to målgivende på sine tre kamper fra start.

Alvaro Morata

Alvaro Morata har fått en meget god start i Chelsea.

Qarabag slo ut FC København

Qarabag er i Champions League for første gang i historien, og på veien gjennom kvalifiseringens slo de ut blant annet Ståle Solbakkens FC København på bortemål i den avgjørende play-offen.

De to andre lagene som ble slått på veien var Samtredia 6-0 sammenlagt og Sheriff Tiraspol med 2-1 sammenlagt.

I den hjemlige serien har de åpnet med tre seire av tre mulige og de regjerende mesterene ser uslåelig ut også i år.

Tøff gruppe for Chelsea

De to andre lagene i Champions League gruppe C er italienske Roma og spanske Altetico Madrid. De to lagene møtes på samme tidpunkt tirsdag kveld som Chelsea og Qarabag.

De to favorittene til å gå videre er Chelsea og Atletico Madrid, med Roma som en sterk utfordrer. Roma er litt svekket i forhold til fjoråret med salg av blant annet Mohamed Salah til Liverpool og Antonio Rüdiger til Chelsea.

Tirsdag skal Manchester United også i aksjon, les mer om den kampen her.

Forventede startoppstillinger

Chelsea har ingen skader å melde om i A-lagstroppen og manager Antonio Conte vil nok ønske å rotere en del på laget i forhold til det laget som startet mot Leicester.

Danny Drinkwater

Danny Drinkwater kom fra Leicester på overgangsvinduets siste dag, han kan få sin debut fra start mot Qarabag tirsdag.

Eden Hazard fikk sine første minutter etter å ha vært langtidsskadet i flere måneder når han ble byttet inn mot Leicester i helgen, og det er trolig at vi vil se han spille på Stamford bridge tirsdag.

Man kan nok også forvente å se nyervervelsene Davide Zappacosta og Danny Drinkwater, samt William, som ikke startet i helgen.

Qarabag vil mest sannsynlig starte i en 4-1-4-1 formasjon der den eneste spilleren med et navn i England er tidligere Birmingham City spiller Michel som trolig starter sentralt på midten.

Hvordan ser du kampen med live stream?

Kampen vil i Norge bli vist på Viasat Extra på TV. Har du ikke tilgang på Viasat Extra vil du kunn lvie streame den på Viaplay, Viasats egen nettjeneste.

Har du ikke Viaplay følger du de enkle stegene under denne artikkelen.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler