Chelsea – Inter Milan: Se vennskapskampen via live stream

Chelsea og Alvaro Morata skal møte italienske Inter Milan til en av de siste kampene i sesongoppkjøringen for London-laget. Kampen skal spilles i Singapore klokken 13.35 norsk tid på lagenes pågående Asia-turné.

Forventer å se flere nye ansikter

Alvaro Morata er så langt den eneste av Chelseas storkjøp denne sommeren som har fått sin debut for blåtrøyene når han kom inn og fikk en halvtime mot Bayern Munchen forrige kamp. Spanjolen var relativt anonym men noterte seg med en assist.

Mot Inter Milan på lørdag er det også forventet at Chelsea-fansen vil få sett Antonio Rüdiger og Tiémoué Bakayoko spille.

Rüdiger var den den første spilleren Chelsea brukte penger på i sommer når de bladde opp ca 330 millioner kroner for å hente midtstopperen fra AS Roma.

Bakayoko kom fra seriemester i Frankrike, Monaco, for 450 millioner kroner og det er ventet at midtbanespilleren kommer til å bli et fast skue på Chelseas midtbane i sesongen som kommer.

Ny manager med mye arbeid forann seg

Tidligere Roma-amanger Luciano Spalletti ble i juni utnevnt til Inter Milans femte manager på et år, og italieneren har høye forventninger som venter.

Inter Milan, som er kjent for å kjempe i toppen av både italiensk og europeisk fotball hadde en voldsomt skuffende sesong og havnet helt nede på en syvendeplass, uten muligheter for å spille europacup-spill den kommende sesongen.

Inn har spillere som Milan Skriniar fra Sampdoria for 300 millioner kroner og Borja Valero fra Fiorentina for 55 millioner kommet, men det må nok enda flere forsterkninger inn for at dette Inter laget skal kunne hamle opp med Juventus, Roma og AC Milan.

Hvor spilles kampen?

Kampen skal spilles på tre år gamle National Stadium i Singapore. En fantastisk stadion med plass til 55.000 tilskuere som kan brukes til både fotball, rugby, friidrett og store konserter.

Stadionet har et tak som kan trekkes over og tribuneseksjoner som kan tilpasses friidratt og andre sporter som fotball. Med andre ord så kan de nederste tribuneseksjonene trekkes inn og ut alt ettersom hvor mye plass det pågående arrangementet trenger.

Hvor kan du se kampen?

Kampen kan du streame om du har et abonnement hos Viaplay. Men om du ønsker å live streame kampen, i tillegg til flere tusen andre kamper i løpet av året lønner det seg å ha en aktiv konto hos Bet365.

Oppretter man en konto hos dem og setter inn et innskudd har du tilgang til all slags sports-eventer og fotballkamper som blir sendt via live stream.

Kampstart er 13.35 norsk tid.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler