Europaligaen hugget i stein for Atlético?

Atlético Madrid – Roma
Wanda Metropolitano
Onsdag klokken 20.45

Videre spill i Champions League fremstår som en umulighet for spanjolene. For å klare det må de vinne kveldens kamp mot Roma, og neste runde mot Chelsea, samtidig som Chelsea taper mot Qarabag i onsdagens kamp. Det betyr at Atlético Madrid ikke har mye mer å spille for enn ære og for å sikre at Qarabag ikke tar Europaligaplassen.

Atlético Madrid – Roma

Atlético Madrid og Roma har spilt mot hver andre en gang tidligere, det var første runde i gruppespillet på Stadio Olimpico. Den gang endte kampen 0 – 0.

I Gruppe C er det Roma som holder tet med formen 2 – 2 – 0, Atlético Madrid har 3. plass med 0 – 2 – 2. Dersom ikke Qarabag henter inn spanjolene, eller Atlético henter inn Chelseas ledelse på 5 poeng skal Atlético Madrid spille i Europaligaen.

I La Liga går ting bedre for vertene som er ubeseiret med formen 6 – 6 – 0. Det er nok til å holde en 4. plass, men med 2 – 3 – 0 ser ikke hjemmebane ut til å hjelpe for Atlético Madrid. Roma som har formen 10 – 0 – 2 g 5 – 0 – 0 på bortebane skal kunne gi en tøff kamp om poeng til Atlético.

Ingen av lagene har fått nylige skader på spillerene, Roma mangler fortsatt Rick Karsdorp som blir ute til mars 2018.

Scoringsproblemer

Selv om Atlético Madrid er laget i Gruppe C som har sluppet inn færrest mål hjelper det lite når de også scorer færrest. Hittil har Antoine Griezmann og Thomas Partey kun scoret to mål for Atlético. Correa og Carrasco som er toppscorerne til Atlético i Primera division har til gode å sette ballen i nettet.

Roma med 8 mål så langt skal derfor ha en god sjanse til å sikre seg full pott, selv om forrige kamp endte med uavgjort. Med kun 4 mål mot seg viser de også at de har god kontroll på det som skjer rundt eget mål.

Odds på Atlético Madrid – Roma

Det ligger an til å kunne bli en jevn kamp mellom Atlético Madrid – Roma og det betyr som regel høy odds. bet365 gir deg 1,95 for hjemmeseier til Atlético Madrid, mens en borteseier til roma gir deg 4,33 ganger innsatsen tilbake. Ender det med uavgjort også i denne kampen får du 3,50 ganger pengene tilbake. For å spille på denne oddsen trenger du en spillerkonto hos bet365. Den fikser du enkelt slik:

Hans Nielsen

248 Artikler