Real er garantert spill i CL med seier mot APOEL

APOEL Nikosia – Real Madrid
GSP Stadium
Tirsdag klokken 20.45

Real har vist blandede resultater i en tøff gruppe sammen med Tottenham og Borussia Dortmund. For spanjolene kan likevel gruppespillet avgjøres med 3 poeng borte mot APOEL.

APOEL Nikosia – Real Madrid

Real Madrid har et soli overtak på APOEL før kveldens kamp, men mangler et lite poeng for å være sikret spill videre i Champions League. Den sjansen får de servert på sølvfat på torsdag kveld. På hjemmebane spilte de nemlig 3 – 0 mot APOEL og har siden vunnet mot Borussia Dortmund og har en uavgjort og et tap mot Tottenham. Med to kamper igjen og fem poengs ledelse på både APOEL og Borussia vil selv en uavgjort i tirsdagens kamp kunne være nok til at Real er sikret videre spill.

APOEL og Real spilte også mot hverandre i Champions League 2011/12, og her tok Real full pot i begge møtene. Det gjorde at APOEL røk ut i kvartfinalen, mens Real Madrid kom seg videre til semifinalen hvor Bayern Munchen ble for tøff.

APOEL Nikosia

APOEL har ikke helt funnet vinnerformen i A Kategoria. Med 5 – 2 – 2 har de femteplass og er såvidt sikret seg videre spill blant de beste lagene når serien deles etter 26 runder. Med 17 poeng og kun 1 poeng ned til spill i den dårligste gruppen henger de også i en tynn tråd. APOEL har kun spilt 9 kamper, mens de fleste andre har spilt 11 og 12 kamper. Det betyr at de også har mulighet til å forbedre posisjonen sin.

Real Madrid

Madridderbyet endte uavgjort på lørdag og det betyr at Real Madrid fortsatt har 3. plassen i Primera Division. Formen på 7 – 3 – 2 er sterk, men det mangler 6 og 10 poeng opp til Valencia og Barcelona på toppen. Motstanden som venter fra kypriotene er likevel i en helt annen klasse en hva La Liga byr på, så med seiershungrige spanjoler som kommer rett fra en uavgjort i en viktig kamp skal de kunne gi APOEL problemer.

Skader

APOEL stiller med full tropp og alle sine førstevalg i kampen mot Real. For Real mangler keeperen Navas, og både Gareth Bale og Sergio Ramos er fortsatt ute med skader. Både Bale og Ramos spilte mot Borussia og Bale scorte første målet for Real. Mot Tottenham i forrige gruppekamp stilte Ramos til start, men det hjalp lite mot Tottenham som vant kampen 3 – 1.

APOEL Nikosia – Real Madrid odds

Real Madrid er storfavoritter hos bookmakerne og bet365 gir deg 1,16 i odds for borteseier. Skulle APOEL klare å stikke kjepper i hjulene for Ronaldo og Real vil det kunne gi deg 17 ganger innsatsen tilbake med hjemmeseier og 9 ganger om du har sattset på uavgjort. For å spille odds på APOEL – Real trenger du en konto på bet365 og den åpner du enkelt slik:

Hans Nielsen

248 Artikler