Hertha BSC møter Wolfsburg som enda er uten seier hjemme

VfL Wolfsburg – Hertha BSC
Volkswagen Arena
Søndag klokken 18.00

Wolfsburg har enda til gode å vinne i årets Bundesliga. Søndag venter Hertha BSC på Volkswagen Arena. Vi gir deg siste nytt og live stream til kampen.

Seks uavgjorte på rad

Wolfsburg har spilt uavgjort smått utrolige seks kamper på rad i serien, og syv totalt på årets første ti Bundesliga-kamper.

Sesongens eneste seier så langt kom borte mot Eintracht Frankfurt i den andre serierunden, mens det har blitt tap hjemme for Borussia Dortmund og borte mot Stuttgart.

Det gir en fjortendeplass så langt med 10 poeng, fem mer enn Werder Bremen på den øverste nedrykksplassen.

Vant sin første Europa League-kamp

Sesongstarten til Jarstein og Skjelbreds Hertha Berlin har vært av det skuffende slaget. En ellevteplass i serien, utslått av cupen og en skuffende start på gruppespillet i Europa League er status så langt.

Men torsdag kom det en aldri så liten opptur for hovedstadslaget da ukrainske Zorya Lugansk ble slått 2-0 på Olympiastadion.

Til tross for seieren er Hertha fortsatt på sisteplass i gruppen med Zorya, Athletic Bilbao og svenske Östersund med fire poeng. Gruppen er dog svært jevn med kun tre poeng opp til Östersund på førsteplass.

Forrige serierunde endte med 2-1-seier hjemme over Hamburg, så Hertha er absolutt et lag i bedre form enn søndagens hjemmelag.

Tidligere møter

Hertha Berlin vant begge oppgjørende dem i mellom i fjorårssesongen. Tilsvarende oppgjør endt 2-3 mens Hertha vant 1-0 hjemme på Olympiastadion.

Siden 1992 har lagene møttes ved 45 anledninger i alle turneringer og det er Hertha som har et lite overtak med sine 19 seire mot Wolfsburgs 16, ti har endt med uavgjort.

Skader og suspensjoner

Wolfsburg må klare seg uten to sentrale spillere i form av Jeffrey Bruma og Ignacio Camacho, men det skal ikke være alvorlig for noen av de og de er forventet tilbake i løpet av måneden.

Julian Schieber er endelig forventet tilbake for Hertha Berlin den neste uken, men søndagens kamp blir for tidlig for angripsspilleren.

I tillegg er Vladimir Darida, Mathew Leckie og Fabian Lustenberger alle plaget av småskader og vil trolig måtte stå over kampen mot Stuttgart.

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge så langt. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365 så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler