Werder Bremen mot Bayern Munchen i Bundesliga – Se kampen med live stream

Werder Bremen – Bayern Munchen
weserstadion, Bremen
1. Bundesliga
Lørdag klokken 15.30
Se den hos bet365

Denne helgen er det klart for den andre runden I Bundesliga og ett av høydepunktene er Werder Bremen som tar i mot Bayern Munchen på Wersersstadion.

Robert Lewandowski & co skal prøve å slå Werder Bremen borte i helgen.

Startet ligaen med oppskriftsmessig seier

Bayern Munchen spilte sin første ligakamp for sesongen forrige helg når Bayer Leverkusen kom på besøk på Allianz Arena.

En kamp de vant ganske greit 3-1. To mål i første omgang av Niklas Süle og Corentin Tolisso sørget for en 2-0 ledelse til pause før Robert Lewandowski satt inn det tredje tidlig i andre omgang.

Bayer Leverkusen fikk med seg et trøstemål tjue minutter ut i andre omgang da Admir Mehmedi fastsatte resultatet til 3-1.

Tapte mot Håvard Nordtveit

Werder Bremen på sin side måtte se seg slått av Håvard Nordtveit og et av de to overraskelseslagene fra forrige sesong, Hoffenheim.

Det så lenge ut til å bli uavgjort men et sent mål av Andrej Kramaric sørget for 1-0 til Hoffenheim hjemme mot Werder Bremen.

Håvard Nordtveit gikk i sommer fra West Ham til Hoffenheim, der ble det seier i første kamp mot Werder Bremen.

Bayern historisk overlegne

Siden 1993 har de to lagene mødt hverandre 48 ganger i Bundesliga, og Bayern Munchen har vunnet hele 28 av dem.

9 har endt med uavgjort mens Werder Bremen har vunnet 11. Som hjemmelag har de vunnet 7 av 24 mens Bayern har gått seirende ut av 13 av bortekampene.

Skader og suspensjoner

Werder Bremen må klare seg uten hele fire spillere til lørdagens kamp. Justin Eilers er fortsatt langtidsskadet med en kneskade.

Ellers er Niklas Moisander ute til starten av oktober med en muskelskade mens Zlatki Jumuzovic og Michael Zetterer er ute med lettere skader.

For Bayern Munchen sin del er fem spillere mest sannsynlig ute med skade, blant annet nykommer James Rodriguez. Han er ute med en hamstringsskade men kan kanskje rekke lrødagens kamp.

Andre spillere som er ute er Juan Bernat, Jerome Boateng, Felix Götze og Marco Friedl. Men en positiv nyhet for Bayern Munchen er at Manuel Neuer mest sannsynlig rekker å bli klar til kampen mot Werder Bremen.

Hvor spilles kampen?

Kampen spilles på Werder Bremen sin hjemmebane, Weserstadion. Stadionet ble bygget i 1947, men har blitt utvidet ved flere anledninger, senest i 2012.

Med en kapasitet på 42.000 tilskuere er den langt fra en av de største i Bundesliga men stemningen er sjelden verdt å klage på.

Weserstadion i Bremen, Werder Bremens hjemmebane.

Hvordan får du sett kampen med live stream i Norge?

Det er ingen distrubitører som har kjøpt rettighetene til å sende årets sesong av Bundesliga i Norge, men heldigvis har utviklingen i live streaming gjort sånn at det er mulig å se Bundesliga på bet365 sin live streamingstjeneste.

Så lenge man har en aktiv konto hos bet365 er det mulig å se denne, og de fleste andre kampene i årets Bundesliga med live stream uten ekstra kostnad.

En aktiv konto vil si at du har penger disponibelt på konto eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så kan du se denne kampen pluss tusenvis av andre fra Bundesliga, La Liga, Ligue 1, Serie A og Eredivisie, pluss flere titalls andre ligaer rundt om i verden.

Alle tips er godt undersøkt og gitt i godt tro, men profitt kan ikke garanteres. Odds korrekt ved publisering, men kan bli forandret før avspark.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler