Schalke 04 mot Augsburg – Vertene kan gå opp på sølvplass med seier

FC Schalke 04 – FC Augsburg 1907
Veltins-Arena
Bundesliga, runde 16
Onsdag klokken 20.30

Men Augsburg lurer like bak på Bundesliga-tabellen og vil gå opp á poeng med Schalke om de stikker av med alle tre poengene. Se kampen med live stream.

Ni seriekamper uten tap

De tre siste Schalke-kampene har endt med uavgjort, Borussia Dortmund (4-4), Köln (2-2) og Borussia Mönchengladbach (1-1), men forrige tap for klubben fra Gelsenkirchen i sør-Tyskland kom helt tilbake i september.

Det er ni kamper på rad uten tap i serien, og det har ført laget helt opp på tredjeplass på tabellen, kun ett poeng bak sølvplasserte RB Leipzig.

Det er hele ni poeng opp til Bayern München på førsteplass, og nedover på tabellen er det tett, faktisk skiller det kun fire poeng mellom Schalke på tredje og Hannover på tiendeplass.

Kun tapt mot Bayern på de siste seks

Augsburg er også i god form i Bundesliga og tapet mot serieleder Bayern Munchen for fire serierunder siden er det eneste på de siste seks seriekampene.

Forrige bortekamp endte med en 3-1-seier over Mainz mens det ble 1-1 hjemme mot Rune Jarstein og Per Ciljan Skjelbreds Hertha berlin nå i helgen.

Med 23 poeng på 15 serierunder befinner klubben fra delstaden Bayern seg på en syvendeplass på Bundesliga-tabellen, kun tre poeng bak Schalke.

Tidligere møter

De to klubbene har siden sitt første møte i den tyske cupen tilbake i 2010 møtt hverandre totalt 13 ganger i serie og cup, med syv seire til Schalke og kun én til Augsburg.

Forrige sesong endte det med en komfortabel 3-0-seier til Schalke i tilsvarende møte mens de måtte nøye seg med uavgjort og 1-1 i Augsburg.

Skader og suspensjoner

Schalke må klare seg uten stjernespillerne Nabil Bentaleb og Leon Goretzka som lider av henholdsvis en lyskeskade og et bristet ben. Pablo Insua er også ute med skade og er ikke ventet tilbake før i februar.

Daniel Opare har nådd grensen for antall gule kort i ligaen og må stå over bortekampen mot Schalke. I tillegg er Rani Khedira og Erik Thommy ute i en uviss periode med skader.

Hvordan ser man kampen med live stream i Norge?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til å sende Bundesliga i Norge denne sesongen. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på TV i Norge.

Men det er fortsatt mulighet for dem som er glad i å se på tysk fotball. Bet365 sender denne og alle andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler