Mainz – Stuttgart, lange skadelister gjør det til et åpent oppgjør

Mainz – Stuttgart
Opel Arena
DFB-Pokal 2017/18
Tirsdag klokken 18.30

Begge lag har 17 poeng i Bundesliga, men Stuttgart leder over Mainz med 1 mål. I DFB-Pokal står begge lag med 2 – 2 uavgjort og 1 – 3 seier etter to kamper.

Mainz – Stuttgart

Selv om det er jevnt mellom lagene har Stuttgart klart å komme unna med flest poeng i de fem siste kampene. Vertene har vunnet 2 av kampene, mens 2 har blitt uavgjort og Mainz har vunnet 1 gang. Siste møte var på Mercedes Benz Arena i Bundesliga 2017/18 og her vant Stuttgart 1 – 0. Hvordan det ender på Opel Arena ser veldig åpent ut.

Lange skadelister

Det står 7 – 8 i skader mellom lagene. Og det er Stuttgart som har den tvilsomme gleden av å lede.

Mainz fikk seg en knekk på midtbanen 14. desember når Phillip Klement, Suat Serdar og Jean-Phillipe Gbamin måtte sette seg på skadebenken. 6. desember forsvant Stefan Bell og Kenan Kodro samme vei, og på skadebenken befant allerede Karim Onisiwo og Rene Adler seg.

For Stuttgart har desember også vært en hard måned som har git utslag på skadelisten. 17. desember melte Simon Terodde og Benjamin Pavard at de er ute med ribbeinsbrudd og knekt nese. Tre dager tidligere forsvant Anastasios Donis, mens Carlos Mané hadde forsvunnet en uke før. Fra tidligere befant Matthias Zimmermann, Alexander Meyer, Dzenis Burnic og Daniel Ginczek seg på benken.

Hvordan alle skadene gir utslag til dette møtet er åpent, men det som er sikkert er at Stuttgart mangler begge sine nestbeste målscorere, mens Mainz har et tomrom på midtbanen som kan skape problemer.

Bundesliga

Stuttgart har 14. plass med formen 5 – 2 – 10, mens Mainz har 15. plass med 4 – 5 – 8. Det gir begge lar 17 poeng, og det er kun 1 mål i forskjell. Men, med 19 scoringer og 28 mot er det Mainz som kan stå for underholdningen i kampen, spesielt når vi ser på Stuttgarts 13 – 21.

Se Mainz – Stuttgart live stream

Det er vinn eller forsvinn i DFB-Pokals 8-delsfinale mellom Mainz – Stuttgart. Med flere førstevalg ute med skade er det en åpen kamp, men samtidig er det nok mange som vil løpe den ekstra milen når de først får spilletid. Kampen ser du på bet365, og det eneste du trenger er en aktiv spillerkonto. Den ordner du raskt slik:

Hans Nielsen

248 Artikler