Gjensynsskrekk for Nordtveit på lørdag

1899 Hoffenheim – Bayern Munchen
Rhein-Neckar-Arena
Bundesliga
Lørdag klokken 18.30

Stillheten har akkurat lagt seg for Håvard Nordtveit på lørdag før han igjen skal opp mot flere av sine overmenn i mandagens forferdelige landslagstap for Tyskland når Hoffenheim møter Bayern Munchen.

Tennis-sifre

Det ble som kjent hele 6-0 til Tyskland på mandag over Norge i VM-kvalifiseringen, det verste norske tapet på 45 år. Og det blir gjensyn for fire av spillerene fra startoppstillingen til Tyskland for Nordtveit på lørdag.

Joshua Kimmish, Mats Hummels, Sebastian Rudy og Thomas Müller var alle på banen I 6-0 seieren og vil mest sannsynlig også starte for Bayern Munchen I bortekampen mot Hoffenheim.

Bayern Munvhen

Håvard Nordtveit og Hoffenheim skal prøve å stoppe Robert Lewandowski og resten av Bayern Munchen på lørdag.

Åpnet sesongen oppskiftsmessig

Bayern Munchen har som forventet åpnet sesongen godt, selvom mostanden har vært god. De regjerende mesterene startet med å slå Bayer Leverkusen med 3-1 hjemme før Werder Bremen ble slått 0-2 borte i forrige serierunde.

Hoffenheim på sin side, som kommer fra en imponerende fjerdeplass forrige sesong, har åpnet mot de samme to motstanderene som Bayern. Først slo de Werder Bremen 1-0 hjemme før de tok med seg et 2-2 resultat borte mot Bayer Leverkusen.

Tidligere møter

De to lagene har møtt hverandre 18 ganger i Bundesliga siden Hoffenheims første opprykk i 2008, og hjemmelaget har kun klart å vinne én av gangene.

Tolv ganger har Bayern Munchen vunnet mens fem har endt uavgjort. Hoffenheims seier kom hjemme forrige sesong da de vant 1-0.

Skader og suspensjoner

Hjemmelaget har fem spillere utilgjengelig på grunn av skade på lørdag. Det er Adam Szalai og Serge Gnabry som begge er ute i flere uker enda mens Kevin Vogt, Steven Zuber og Stefan Posch som har uvisst skadeomfang.

Bayern Munchen har Jerome Boateng tilbake i lett trening mens David Alaba og Juan Bermat begge er ute i lengre tid på grunn av ankelskader.

Rhein-Neckar-Arena

Kampen spilles på Hoffenheims hjemmebane Rhein-Neckar-Arena som tar 30.000 tilskuere.

Hvordan ser du kampen?

Det er ingen distrubitører som har kjøpt rettighetene til å sende årets sesong av Bundesliga i Norge, men det er mulig å se Bundesliga på bet365 sin live streamingstjeneste.

Så lenge man har en aktiv konto hos bet365 er det mulig å se Hamburger SC mot RB Leipzig med live stream, og de fleste andre kampene i årets Bundesliga med live stream uten ekstra kostnad.

En aktiv konto vil si at du har penger disponibelt på konto eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så kan du se denne kampen pluss tusenvis av andre fra Bundesliga, La Liga, Ligue 1, Serie A og Eredivisie, pluss flere titalls andre ligaer rundt om i verden. Bet365 streamer også annen type sport som håndball, ishockey, tennis og basket.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler