«Norske» Hertha Berlin tar i mot Schalke på Olympiastadion

Hertha BSC – Schalke 04
Olympiastadion, Berlin
Lørdag klokken 15.30

Skjelbred og Jarsteins Hertha Berlin tar lørdag i mot Schalke på Olympiastadion i Berlin. Les mer og finn live stream til kampen her.

Naboer på tabellen

Begge lagene i lørdagens oppgjør har hatt en sesongstart helt på det jevne i Bundesliga, og befinner seg så langt på henholdsvis tiende og niendeplass på tabellen.

Hertha Berlin har så langt vunnet to, spilt tre uavgjorte og tapt to, med 2-2 kampen hjemme mot bayern Munchen som et foreløpig høydepunkt.

Schalke på sin side har vunnet tre kamper, spilt én uavgjort og tapt tre. De startet sesongen godt ved å vinne 2-0 hjemme mot regjerende sølvvinner RB Leipzig, men har nå ikke vunnet på fire seriekamper. I den forrige runden ble det 1-1 hjemme mot Bayer Leverkusen.

Tidligere møter

I Bundesliga har de to klubbene møttes 36 ganger tidligere med Schalke som det desidert beste laget historisk sett med sine 20 seire.

Hertha Berlin har vunnet åtte, ni av dem på hjemmebane, mens syv har endt med uavgjort. Kun to av 18 kamper på Olympiastadion har endt med uavgjort.

Olympiastadion Berlin

Kampen spilles på Olympiastadion i Berlin, Hertha BSCs hjemmebane.

Skader og karantener

Hjemmelaget må klare seg uten Vedad Ibesevic som står over sin siste kamp etter et rødt kort for to serierunder siden mot Mainz 05.

Julian Schieber er enda noen uker unna å være tilbake i full trening mens Jonathan Klinsmann og Sebastian Langkamp er ventet tilbake neste uke.

For Schalke sin del er Weston McKennie tilbake igjen neste uke etter en muskelskade mens Alessandro Schöpf og Nabil Bentaleb begge er usikre til lørdagens oppgjør.

Hvordan live streamer du kampen i Norge?

Enn så lenge er det ingen distrubitører som har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos dem så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler