Hertha BSC – FC Köln, opptur for Köln uten Jörg Schmadtke?

Hertha BSC Berlin – 1. FC Köln
Olympiastadion, Berlin
Onsdag klokken 18.30

Et Köln-lag uten manager gjester onsdag kveld Hertha Berlin på Olympiastadion i den tyske cupen. Her får du live stream til kampen.

Sparket manageren mandag

Köln har hatt sin verste Bundesliga-start i klubbens historie, i tillegg til å tape alle sine tre første kamper i Europa League-gruppespillet, sitt første gruppespill i Europa på 24 år.

I helgen ble det 0-0 hjemme mot Werder Bremen, laget som ligger over Kölns sisteplass på Bundesliga-tabellen.

Det resulterte i at manager Jörg Schmadtke måtte forlate skuten mandag kveld, og suksessen han førte klubben til forrige sesong er allerede et glemt kapittel.

Ikke vunnet på fem kamper

Hertha Berlin så ut til å få en grei sesongstart, men har nå kun tatt to poeng på sine siste fire kamper, i helgen ble det 1-1 borte mot Freiburg.

I Europa League ser det enda verre ut for Per Ciljen Skjelbred og Rune Almenning Jarsteins lag. Hertha ligger aller sist med kun ett poeng i gruppe med Athletic Bilbao, Östersund og Zorya Lugansk.

Vant mot tidligere storlag

I den tyske cupen går det så langt bedre for de to lagene ettersom de faktisk kom seg gjennom den første runden.

Hertha Berlin møtte tidligere Bundesliga-motstander Hansa Rostock på bortebane, som nå befinner seg i 3. Liga, nivå tre i Tyskland. Den kampen vant Hertha greit med 0-2 etter mål av Mitchell Weiser og Vedad Ibesevic.

Köln på sin side fikk sesongens første og eneste seier så langt når de møtte Leher Turnerschaft fra regionalligaen i Bremen.

Den kampen endte til slutt med fem-målsseier over amatørene. Leonardo Bittencourt, Frederik Sørensen, Jhon Cordoba, Simon Zoller og Sehrou Guirassy scoret Kölns mål.

Tidligere møter

De to lagene har aldri før møttes i den tyske cupen, men 24 ganger de siste 20 årene har de møttes i Bundesliga og 2. Bundesliga.

Det har endt med 14 seire til hertha berlin, tre uavgjort og syv seire til Köln. Forrige sesong endte det med hjemmeseier i begge oppgjørene, 4-2 til Köln og 2-1 til Hertha Berlin.

Rune Almenning Jarstein

Skader og suspensjoner

Hertha Berlin må klare seg uten Julian Schieber og Vladimir Darida, men begge er ventet tilbake innen få uker. I tillegg er Sebastian Langkamp og Maximilian Mittelstädt usikre.

For Köln sin del er Jonas Hector, Nikolas Nartey og Jhon Cordoba uaktuelle mens Konstantin Rausch og Claudio Pizarro er usikker grunnet influensa og en lårskade de har pådratt seg denne uken.

Hvordan ser du kampen i Norge med live stream?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til DFB-Pokal i Norge så langt. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre DFB Pokal-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365 så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra DFB-Pokal, Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler