Hannover 96 mot Hamburger SV i Bundesliga

Helgens Bundesliga-runde tjuvstarter fredag da hannover tar imot Hamburg til dyst på Niedersachsenstadion. Les mer og finn live stream til kampen her.

Startet sesongen godt

Opprykkslaget Hannover har startet årets sesong i Bundesliga mer enn godkjent med to seire og én uavgjort på de tre første serierundene.

Seierene har kommet mot Mainz på bortebane 0-1 og Schalke 04 på hjemmebane 1-0. Forrige runde ble det 1-1 borte mot Wolfsburg.

Gikk på smell forrige runde

Hamburg startet også sesongen godt med å vinne 1-0 hjemme mot Augsburg før Köln ble slått 1-3 på bortebane.

Men i forrige serierunde gikk laget på en smell mot forrige sesongs overraskelseslag RB Leipzig. Det ble til slutt et 0-2 tap på hjemmebane for mot den nyrike klubben.

Iver Fossum

Iver Fossum har ikke fått tillit i førsteelleveren så langt denne sesongen for Hannover.

Tidligere møter

I Bundesliga har de to klubbene møttes totalt 28 ganger siden 1993/94-sesongen og det er Hannover som har et lite overtak statistisk sett.

På de 28 møtene så har Hannover stukket av med seieren elleve ganger mens Hamburg har vunnet åtte av dem. Ni har endt uavgjort.

Hannover har vunnet åtte av fjorten kamper når de har vært hjemmelag mens Hamburg kun har vunnet to av oppgjørende på bortebane.

Skader og suspensjoner

De to klubbene har flere spillere som helt klart er ute eller usikker til fredagens kamp.

For hjemmelaget sin del er Edgar Prib ute med en kneskade til ca februar neste år. I tillegg er Sebastian Maier, Manuel Schmiedebach, Pimim Schegler, Miiko Albomoz, Noah-Joal Sarenren-Bazee og Uffe Bech alle usikker til oppgjøret.

I Hamburgs tropp er Filip Kostic, Aaron Hunt, Nicolai Müller og Bjarne Thoelke alle ute i lengre tid mens Walace, Lewis Holtby, Rick Van Drongelen og Mats Köhlert alle er usikre.

Hvor spilles kampen?

Kampen skal spilles på tradisjonsrike Niedersachsenstadion som ligger i Hamburg, nedre Saxen. Stadionen sto ferdig i 1954 og hadde opprinnelig plass til over 86.000 tilskuere.

Den ble brukt som arena i verdensmesterskapet i 1974 og EM i 1988. Den ble igjen pusset opp til verdensmesterskapet i 2006. Den har nå en kapasitet på 49.000 tilskuere.

Niedersachsenstadion

Niedersachsenstadion, hjemmebanen til hannover 96.

Hvordan ser du kampen?

Per dags dato er det ingen distrubitører som har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender nemlig både denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på konto eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra hele verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler