Fossum og hannover skal søndag prøve å stoppe Bayer Leverkusen-lokomotivet

Hannover 96 – Bayer 04 Leverkusen
HDI-Arena
Bundesliga, runde 17
Søndag klokken 15.30

Hannover varierer stort i form denne sesongen. Søndag kommer laget med flest kamper på rad uten tap, Bayer Leverkusen, på besøk. Få live stream og siste nytt til kampen her.

Gjør opp får den dårlige fjorårssesongen

Bayer Leverkusen hadde en meget svak fjorårssesong og havnet til slutt på en skuffende tolvteplass med kun halvparten så mye poeng som seriemester Bayern München, 41.

Men etter 16 serierunder denne sesongen er Bayer Leverkusen allerede oppe i 27 poeng og befinner seg på en fjerdeplass på tabellen, elleve poeng bak serieleder og regjerende mester Bayern München.

Etter 1-0-seieren over Werder Bremen i midtuken er Bayer Leverkusen oppe i hele elleve seriekamper på rad uten tap, mest av alle lagene i Bundesliga.

Jarstein stoppet Hannover onsdag

Hannover besøkte Hertha Berlin i midtuken og tapte 1-3 i det som ellers var en jevnspilt fotballkamp. Hertha har mye å takke den norske landslagsmålvakten Rune Almenning Jarstein for seieren.

34-åringen sto for flere spektakulære redninger, spesielt i sluttminuttene av oppgjøret, og sørget dermed for at Hannover bare klarte å lirke ballen over mållinjen ved en anledning.

Fossum fikk 45 minutter

Fra å spille regelmessig for Hannover når laget befant seg i 2. Bundesliga forrige sesong har tidligere Strømsgodset-spiller Iver Fossum måttet belage seg på en god del mer tribune- og benkesliting denne sesongen.

Kun ved én anledning har han fått starte en ligakamp denne høsten, men i pausen kom kapteinen for Norges U21-landslag inn, og gjorde sine saker godt for bortelaget.

Men 1-3-tapet sørget for at Iver Fossum & co nå befinner seg på en tiendeplass på Bundesliga-tabellen med 22 poeng, fem mindre enn søndagens motstander, Bayer Leverkusen.

HDI-Arena

Hannover 96s hjemmebane, HDI-Arena.

Tidligere møter

De siste 25 årene har de to klubbene som møtes på HDI-Arena søndag møttes totalt 28 ganger i Bundesliga, med Leverkusen som det desidert beste laget sett på tallene alene.

De har vunnet 16 av kampene mot hannovers fire, mens åtte har endt med uavgjort og poengdeling.

Skader og suspensjoner

Hannover har en skadeliste på syv personer, deriblant to førstelagsspillere i Jonathas og Ihlas Bebou, som begge er ventet tilbake over nyttår.

Wendell pådro seg et rødt kort for tre serierunder siden og står søndag over sin tredje og siste kamp grunnet karantenen han fikk. Bayer Leverkusen må også klare seg uten Julian Brandt og Charles Aranguiz som begge er ute med skader.

Hvordan se kampen med i Norge med live stream?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til å sende Bundesliga i Norge denne sesongen. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på TV i Norge.

Men det er fortsatt mulighet for dem som er glad i å se på tysk fotball. Bet365 sender denne og alle andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler