Hamburger SV mot RB Leipzig i Bundesliga

Hamburger SV – RB Leipzig
Volksparkstadion
Bundesliga
Fredag klokken 20.30

På fredag er det endelig klart for Bundesliga igjen etter to uker med landslagspause, og helgens runde starter med at Hamburger SV tar i mot RB Leipzig på Volksparkstadion. Les mer og finn live stream her.

Startet sesongen med full pott

Hamburg har startet årets sesong imponerende etter en heller nitrist sesong i fjor der de til slutt endte på fjortendeplass. Så langt i sesongen står laget med to seire av to mulige.

Først ble Augsburg slått 1-0 hjemme etter mål av Nicolai Muller før Köln ble slått 1-3 borte med mål av André Hahn, Bobby Wood og danske Frederik Sørensen.

Toppscoreren fortsetter å levere

Timo Werner

Timo Werner fortsetter å levere på både klubblag og landslag.

RB Leipzig på sin side har åpnet med å vinne 4-1 hjemme mot Freiburg, men tapte 0-2 borte mot Schalke 04. Lagets toppscorer i fjor, Timo Werner scoret to av målene mot Freiburg.

Timo Werner brukte også landslagspausen godt ved å score étt av målene til Tyskland i 2-1 seieren mot Nord-Irland og to mål i 6-0 nedsablingen av Norge nå på mandag.

Skader og suspensjoner

Hjemmelaget må klare seg uten fire spillere med skade og en som er ute med suspensjon. Midtstopper og visekaptein Mergim Mavraj må stå over grunnet to gule kort i den forrige runden.

Nicolai Müller er langtidsskadet mens Bjarne Thoelke, Aaron Hunt og Fiete Arp er ute et par uker hver grunnet diverse småskader.

RB Leipzig kan glede seg over et betydelig friske mannskap der Yussuf Paulsen og Marcel Sabitzer er de to eneste som er usikker til denne kampen.

Her kan du lese mer om hvordan du streamer Bundesliga i Norge.

Hvor spilles kampen?

Kampen skal spilles på HSVs hjemmebane Volksparkstadion. Det nåværende tadionet som tar 57.000 tilskuere ble bygget i 1998 på samme sted som tidligere stadion lå.

Volksparkstadion har vært vert for VM i 1974, EM i 1988 på det gamle stadionet og VM i 2006 på det nye i tillegg til at det var her finalen i Europa League 2010 ble holdt.

Volksparkstadion Hamburg

Volksparkstadion i Hamburg med sine karakteristiske tak formet som seil.

Hvordan ser du kampen?

Det er ingen distrubitører som har kjøpt rettighetene til å sende årets sesong av Bundesliga i Norge, men det er mulig å se Bundesliga på bet365 sin live streamingstjeneste.

Så lenge man har en aktiv konto hos bet365 er det mulig å se Hamburger SC mot RB Leipzig med live stream, og de fleste andre kampene i årets Bundesliga med live stream uten ekstra kostnad.

En aktiv konto vil si at du har penger disponibelt på konto eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så kan du se denne kampen pluss tusenvis av andre fra Bundesliga, La Liga, Ligue 1, Serie A og Eredivisie, pluss flere titalls andre ligaer rundt om i verden. Bet365 streamer også annen type sport som håndball, ishockey, tennis og basket.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler