Tittelutfordrer Schalke tar turen til Frankfurt lørdag

Eintracht Frankfurt e.V – FC Schalke 04
Commerzbank-Arena
Bundesliga, runde 17
Lørdag klokken 15.30

Schalke gikk med midtukeseieren opp på sølvplass på Bundesliga-tabellen, lørdag skal Eintracht Frankfurt få bryne seg på ligaens for tiden beste formlag. Les mer og finn live stream til kampen her.

Ti kamper på rad uten tap

Schalke har den siste tiden seilt opp som den største utfordreren til Bayern Munchen i kampen om ligagullet, men med sine 29 poeng er det hele ni poeng opp til de regjerende mesterne og dagens bortekamp mot Eintracht Frankfurt bør dermed vinnes.

Det blir i så fall den ellevte kampen på rad uten tap for klubben fra Gelsenkirchen, og fortsatt sølvplass er garantert med tre poeng.

Men det er jevnt i toppen av Bundesliga-tabellen, og uavgjort eller tap kan potensielt skyve klubben helt ned på en femteplass. RB Leipzig, Bayer Leverkusen og Hoffenheim lurer like bak med henholdsvis 28, 27 og 26 poeng.

Tapt de to siste hjemmekampene

Til tross for tap i de to foregående hjemmekampene, mot Bayer Leverkusen (0-1) og Bayern Munchen (0-1) henger Eintracht Frankfurt med på den øvre halvdelen av Bundesliga-tabellen med sine 25 poeng.

Med andre ord er det gode muligheter for hjemmelaget å klatre helt opp i ryggen på Schalke og innta en av de fire øverste plassene som gir Champions League-spill neste sesong.

Men med kun 18-16 i målforskjell på sine første 16 serierunder er det ikke store sjanser for at vi får et målrikt oppgjør lørdag ettermiddag.

Commerzbank-Arena

Eintracht Frankfurts hjemmebane, Commerzbank-Arena i Frankfurt.

Tidligere møter

Eintracht Frankfurt og Schalke er to tradisjonsrike tyske klubber og har møtt hverandre utallige ganger tidligere. Bare de siste 25 årene har det vært 41 møter mellom dem i serie og cup, med Schalke so mdet desidert beste laget historisk sett.

Med sine 21 seire har Schalke vunnet over halvparten av oppgjørene, mens Eintracht Frankfurt har vunnet åtte, 12 har endt med uavgjort.

Men forrige sesong vant Eintracht Frankfurt faktisk begge kampene med 1-0 både i det tilsvarende oppgjøret og i bortekampen.

Skader og suspensjoner

Eintracht Frankfurt har en skadeliste bestående av hele åtte spillere, inkludert midtbanespilleren Marco Fabian som har vært ute siden før sesongstart. Han er ventet tilbake i februar.

I tillegg er David Abraham og Mijat Gacinovic utilgjengelig i oppgjøret mot Schalke grunnet småskader.

Og Schalke må klare seg uten flere nøkkelspillere. Pablo Insua er ventet tilbake i februar mens Nabil Bentaleb, Lean Goretzka og Alessandro Schöpf er utilgjengelig i uviss tid med mindre skader.

Hvordan se kampen med i Norge med live stream?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til å sende Bundesliga i Norge denne sesongen. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på TV i Norge.

Men det er fortsatt mulighet for dem som er glad i å se på tysk fotball. Bet365 sender denne og alle andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler