Kevin Trapp og Eintracht Frankfurt klare favoritter mot Fortuna Düsseldorf fredag

Etter en noe rufsete start på sesongen står Eintracht Frankfurt nå med tre seire på rad, inkludert én i Europa League-gruppespillet. Hjemmelaget er dermed klare favoritter i fredagens oppgjør mot nest sist-plasserte Fortuna Düsseldorf.

Eintracht Frankfurt – Fortuna Düsseldorf
Commerzbank-Arena, Frankfurt
Bundesliga, runde 8
Fredag klokken 20:30

Se kampen hos Unibet

Med to seiere på rad mot Hannover og Hoffenheim i Bundesliga kan det se ut til at Eintracht Frankfurt-laget endelig er i gang. Forrige sesong endte med en åttendeplass i Bundesliga, men cupfinaletriumfen over Bayern München sørget for at det endte som en meget god sesong.

Denne sesongen forventes det mer i ligaen, og Kevin Trapp er blant annet hentet tilbake på lån fra Paris Saint-Germain for å tette igjen bak. Sammen med midtstopperne Carlos Salcedo og Evan N’dicka, som er hentet inn for omkring 10 millioner Euro.

En annen mann som er ny på Commerzbank-Arena er Adi Hütter. Østerrikeren er hentet inn som erstatter for Niko Kovač som tok over Bayern München i sommer, og kommer fra meget sterke resultater i Østerrike med RB Salzburg og Young Boys, sistnevnte ledet han til klubbens første ligagull siden 1986 forrige sesong.

Fortuna Düsseldorf kommer fra ligaseier i 2. Bundesliga forrige sesong, fire sesonger etter at de rykket ned etter en kort visitt oppe på øverste nivå tilbake i 2013.

Klubben fra Rhinen hadde sin storhetstid før den andre verdenskrig, i tillegg til en sterk periode rundt 1980 der det blant annet ble to seire i den tyske cupen og finale i Cupvinnercupen i 1979.

  • Fan av engelsk fotball også? Sjekk ut vår samarbeidspartner Rizks konkurranse, der du kan vinne billetter til Liverpool – Manchester United i desember!

Lagnyheter

Hjemmelaget må dessverre klare seg uten formspissen Rebic som ble sendt av banen i den forrige kampen. Men det betyr at Luka Jovic trolig får starte ved siden av Sebastian Haller på topp, Jovic har scoret i de siste tre kampene han har fått tillit.

Tidligere Frankfurt-trener Friedhelm Funkels Düsseldorf-mannskap har enda ikke vunnet en kamp i Bundesliga denne sesongen, og må prøve å få med seg poeng i denne svært tøffe bortekampen uten kaptein Oliver Fink, i tillegg til Kenan Karaman, Diego Contento og Hoffmann.

Forventede lagoppstillinger

Eintracht Frankfurt: Trapp; Da Costa, Abraham, Russ, N’Dicka; Fernandes, De Guzman, Gacinovic, Kostic; Jovic, Haller

Fortuna Düsseldorf: Rensing; Zimmer, Ayman, Bodzek, Kaminski, Gießelmann; Morales, Sobottka; Zimmermann, Raman; Hennings

TV og live stream

Det er mulig å se kampen på Viasport 1, Viaplay og på Unibets strømmetjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos sistnevnte, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Spilltips

Fortuna Düsseldorf har kun scoret fem ligamål så langt denne sesongen, nest minst av alle lagene i Bundesliga. Dog har Frankfurt kun klart å holde nullen i én av syv ligakamper, til tross for at de hat hentet tilbake sin gamle helt, Kevin Trapp.

Men ting ser ut til å gå den rette vei for hjemmelaget, og til tross for at Rebic er ute med karantene tror vi dette skal bli grei skuring for Adi Hütters menn.

Vi går for seier til Eintracht Frankfurt + at de holder nullen, til 3.10 i odds hos Unibet.

Spill her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler