Bayern Munchen gjester hjemmesvake Eintracht Frankfurt lørdag

Eintracht Frankfurt – Bayern Munchen
Commerzbank-Arena, Frankfurt
Bundesliga, runde 15
Lørdag klokken 15.30

Bayern Munchen tapte sin forrige bortekamp i Bundesliga. Lørdag bør de slå Eintracht Frankfurt for å holde konkurrentene på trygg avstand i tetkampen.

Tapte for Mönchengladbach

Bayern Munchen gikk på sitt andre Bundesliga-tap for sesongen i sin forrige bortekamp da Borussia Mönchengladbach vant 2-1 og beholdt alle tre poengene.

Men med seks poeng ned til RB Leipzig på andreplass og hele 10 ned til Borussia Dortmund på sjetteplass har Bayern Munchen fortsatt et bra forsprang på sine konkurrenter.

Corentin Tolisso sørget for seier over PSG

Både Bayern Munchen og Paris Saint-Germain var allerede sikret avansement i Champions League før møtet dem i mellom på Allianz Arena tirsdag.

Med tremålsseier eller mer ville Bayern tatt førsteplassen i gruppen på bekostning av PSG, og vi fikk derfor to toppede startellevere med stjerner som Robert Lewandowski og Neymar.

Bayern vant kampen takket være scoringer av nevnte Lewandowski og to av Corentin Tolisso. Men Kylian Mbappés scoring for PSG sørget for at det endte 3-1 og Bayern måtte ta til takke med andreplass i gruppen.

Tapte forrige hjemmekamp

Eintracht Frankfurt sin forrige hjemmekamp endte med et 0-1-tap for Bayer Leverkusen, og Frankfurt har dermed tapt tre av seks hjemmekamper denne sesongen.

Forrige helg stakk de av med alle tre poengene fra Olympiastadion da de slo Hertha Berlin 2-1, noe som førte dem opp i 22 poeng og åttendeplass på tabellen, ti poeng bak Bayern Munchen.

Tidligere møter

De to klubbene har møtt hverandre ved 40 tidligere anledninger i Bundesliga og den tyske cupen i løpet av de siste 25 sesongen, og ikke overraskende er det Bayern Munchen som kan vise til den beste statistikken.

25 ganger har de stukket av med seieren mot Eintracht Frankfurts seks seire. Ni av oppgjørene har endt med et uavgjortresultat.

Forrige sesong endte det uavgjort 2-2 i tilsvarende oppgjør mens Bayern Munchen vant 3-0 hjemme på Allianz Arena.

Commerzbank Arrena Frankfurt

Kampen spilles på Commerzbank Arena som har en kapasitet på 51.000 tilskuere.

Skader og suspensjoner

Eintracht Frankfurt må klare seg uten fire spillere fra førstelagstroppen i lørdagens ligakamp, alle grunnet skader. Omar Mascarell er ventet tilbake i trening denne uken men kampen mot Bayern kommer nok i tidligste laget.

Timothy Chandler er ventet tilbake i slutten av måneden mens Jonathan de Guzman og Marco Fabian er tilbake i trening i løpet av februar og januar.

Manuel Neuer er enda utilgjengelig for Bayern Munchen i flere måneder til etter at han brakk foten tidlig i sesongen. Også Thiago er langtidsskadet, han er ventet tilbake i trening i slutten av januar.

Ellers sto Arjen Robben og Juan Bernat over kampen mot PSG og det er usikkert om de vil rekke helgens ligakamp.

Hvordan ser man kampen med live stream i Norge?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til å sende Bundesliga i Norge denne sesongen. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt mulighet for dem som er glad i å se på tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler